• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafa karışıklığıma bir yön gösterin

Hangi ara birini sevdiniz tanıdınız evlendiniz yürümedi boşandınız da bi de üstüne yeni birileriyle tanışıp yürütemediniz ben anlamadım ki. Aşk ilişki hayatını x4 şeklinde mi yaşıyorsunuz bi sakin olun diyorum işte. Erkek nesli de duruyor iyi erkekler de BİM’e gelen ucuz eşya gibi beş dakikada kapılıp tükenmiyor
Tek bir konuya hayatımın cvsini anlatayım mı hanimefendi. ?

Evlenmek istiyorsan tekrar en az 5 senen var, e insanlar da 21 ile 25 arasında çok değişmiş oluyorlar yani şimdi 21 de bulduğun adamla ilerde 26 sında evleneceğin adam tamamen başka olabilir

Sizin de yaşınız küçük o yüzden şöyle olgun böyle olgun demeniz pek bir şey ifade etmiyor. En nihayetinde 21 yaşında çocuk. Hemen evleneceğim diye düşünmeyecekseniz arkadaşlıktan doğan ilişkiler daha iyi olur derler. Hemenden kastım 4-5 sene. Evlenip boşanmış biri olarak bu kadar süre sevgili olabilir misiniz?

yaşının küçük olması problem değil sizde küçüksünüz zaten.
gezin dolaşın aşkınızı yaşayın hayat sizi evliliğe kadar götürürse evlenirsiniz zaten.
ama 21 yaşındaki biriyle evlenmeyin.

Yas farki değilde bence mesele başka, 21 yasinda birinin kişiliğinin oturdugunu sanmiyorum laylaylom isler bunlar

Hangi ara birini sevdiniz tanıdınız evlendiniz yürümedi boşandınız da bi de üstüne yeni birileriyle tanışıp yürütemediniz ben anlamadım ki. Aşk ilişki hayatını x4 şeklinde mi yaşıyorsunuz bi sakin olun diyorum işte. Erkek nesli de duruyor iyi erkekler de BİM’e gelen ucuz eşya gibi beş dakikada kapılıp tükenmiyor

yaşının küçük olması problem değil sizde küçüksünüz zaten.
gezin dolaşın aşkınızı yaşayın hayat sizi evliliğe kadar götürürse evlenirsiniz zaten.
ama 21 yaşındaki biriyle evlenmeyin.
Şuan evlilik düşüncesi ikimizde de yok ki eğer sevgili olursak ilerisi için sıkıntı diyorum

Ben diğer bütün arkadaşlara katılmıyorum, zaman sadece armutları olgunlastiriyor. İnsanda karakter mevhumu diye birşey var...
Kolay kolay değişmiyor. Mesela bağımlılığa meyilli bir insan için bir çok bağımlılık seçeneği vardır. Kimi alkol bağımlısı olur, kimi kumar, kimi kadın.

Bunun dışında evlilik ciddi sorumluluk, fedakarlık, sabır isteyen, kompleks sistemler bütünü. Herkes bu yüku kaldıramıyor.

Yani bu ilk heyecanlar geçip iş ciddi sorumluluklar zincirine döndüğünde, benim senle evlenmem hataydı. Daha küçüktüm. Hayatımı yaşayacak çağda kendimi ateşe attım diyedebilir o kişi.

Bütün bunlar etraflıca düşünülürse neden olmasın. Birde evlenmeden asla cinsellik yaşamayın derim. Çünkü erkekler bu konuda beklenmedik tepkiler verebiliyor duyduğum kadarı ile. Hayırlı uğurlu olsun

Şuan evlilik düşüncesi ikimizde de yok ki eğer sevgili olursak ilerisi için sıkıntı diyorum

ilerisi için niye sıkıntı?
dereyi görmeden paçaları sıvamaya gerek yok ki.
önce sevgili olursunuz ilişki evliliğe gider. baştan evlenmek niyetiyle sevgili olmak saçma.
birbirinizi ilişki içinde tanırsınız öyle.
her ilişki evlilikle sonuçlanmak zorunda değil belki siz vazgeçeceksiniz. dediğim gibi ikinizde küçüksünüz.
ilk evliliğinizden pay biçin çok değil şimdiki aklınız olsa evlenirmiydiniz?
bu da öyle zamana bırakın.

Eski eşimden ayrildiktan sonra kendime yeni bir hayat oluşturdum ve çalıştığım bir iş ortamında bı çocukla tanıştım 3yıla yakındır hayatımda benim için gerçekten çok farklı bir insan eski eşimle olan her derdimi sıkıntımı paylaştığım birisi birlikte güleriz eğleniriz ama mesafe çizgimizi hiç aşmadik ikimizde kardeşim diye hitap ederdik bir derdim olsa yanımda bulunabilecek tek kişi diyebilirim. Son zamanlarda bana karşı yaklaşımından hoşlandığını fark ettim konuşmalarımız flört eder gibi gelişiyordu resmen kesin evde kalırsın sen bana kalırsın muhabbetine dönüştü. Ve dün gece açıldı. En büyük sorun ben 25yasindayim kendisi 21. Benim çok hassas olduğum konu yaş kucuklugu ama bir çok adamdan olgun ve eğlenceli ve beni hissediyor. Son zamanlarda ona karşı onu hayranlikla izlediğimi ve yanında bulunmaktan güven duyduğumu hissediyorum. Geçmişten kaynaklı korkularimda var böyle güzel bir dostluğu kaybetmekte istemiyorum. İlerisini düşünüyorum evliliğe götürmemiz de çok zorluk çekicem. Bir yandan da benden yaşça büyük kişilerin karakteri daha bozuk oluyor. Tüm dusunceleri bir kenara atıp artık mutlu olmayimi tercih etmeliyim bilemiyorum.
Birde not olarak eski eşimle yaşadıklarımı anılarımı unutmam çok zor oldu kendisi hep bana destek oldu yeri geldi kızdı bana yeri geldi dinledi. Hatta kısa süreli bir ilişkim olmustu o kişi beni mutlu ettiği için kendisi de seviniyordu. Duyguları nezamandan beri var sormadım ama son donemler hissediyordum. Gerçekten yanında gülüp eglendigim hatta sacmaladigim birbirimizin kusurlarini bile dile getirip eglenebildigim bir insan. Ama sevgili olursak nasıl olur ve benim herşeyimi biliyor sorun yasarmiyiz özellikle yaş konusuda insanlar tarafından hoş karsilanirmi bunları çok takıntı haline getirdim ve kendimi cikmazda hissediyorum
Yaş sorun değil ama karşıdaki kişinin yaşı küçük. Bir erkek için maddi manevi olgunluğun oluştuğu bir yaş olduğunu düşünmüyorum

Kendiside 1yillik ilişkiden çıktı ve fazlasıyla kızlardan hevesini aldığını düşünüyorum:)
Bir yıllık ilişkiyle mi kızlardan hevesini aldı, ununu eledi eleğini astı 😂😂😂

E siz evlilik yaşamışsınız, erkeklerden niye hevesinizi almadınız, hala farklı farklı adamlarla ilişki yaşıyorsunuz?

Yaşı çok küçük daha , üniversite öğrencisi sayılır neredeyse . Siz de küçüksünüz . Gerçekten aceleniz ne? Hemen ciddi bir ilişkiye başlamak sizi daha fazla yıpratmaz mı ?
Kanka modunda devam edin bence .

Benim eşim de 4 yaş küçük ama biz 30 lu yaşların ortasında tanıştık. 21 yaşında evlenseydik kesinlikle boşanmıştık buna çok eminim.

Çocuğun ergenliği devam ediyor zaten. İstediği kadar olgun olsun, onun bakış açısı daha 5yüz kere değişecek, yapmayın yani.

bana yaşlandın evde kaldın acil koca bul diyen bir çocuktu 😄
Biliriz bu tipleri.. Sanki hayat koca bulmaktan ibaret. Çok sığ şeyler.. Sizin gibi başından bir evlilik geçmiş birinin. Çok daha temkinli olması lazım. Buradaki mesele yaş değil. Devir eski devir değil. Yaşam koşulları zor. Hayat pahalı. İnsanlar acımasız. Tüm bu yükü kaldırabilecek biri mi bu genç? Öyle iki espri yapmakla hayat geçmiyor. Evliliğin şakası olmaz..

Bence evlilik odakli degil de flört sevgili tarzi yaklasip gezelim tozalim eglenelim modunda takilirsaniz daha tatli bir iliskiniz olur. Burdaki yas sorunu aranizdaki 4 yas degil cocugun 21 yasinda olmasi. Cool takilin keyfinize bakin derim ben.

Evet çalıştığım ortamlarda görüyorum adam evli 30yas üstü dışardan çok iyimser medeni ama karısını işyerinde ayak üstü kaç kadınla aldatıyor. Olgunlar profesyonellik konusunda çığır aşmış vaziyette. Yaşı küçükler de ilerde gözü açılınca sıkıntı yaratır gibi hissediyorum 😄
bu yanlis bir karar verme bicimi. evli 30 yasinda aldatiyor, bu genc 21 yasinda aldatmaz gibi.

yas farki az, o prblem degil ama cocugun yasi cok kucuk

Kadının yaşının büyük olması bana göre hiç sorun değil.Bu ilişkide erkeğin 21 yaşında olması.Kendini bile tanımıyor, duygularının çok fazla değişeceği yaşta.Evlenmek,sorumluluk almak onun için geçici bir heves. İkinci bir evlilik hüsranı yaşamak istemiyorsanız uzak durun.

Back
X