yani sigara dan tiksindiriyor mu? bi:çok üzgünüm:raz daha acar mısın? tabii eger hala buralardaysan....SİGARAYI BIRAKMAK İÇİN: çoğu zaman sigara içenlerin bahanesidir birtürlü bırakamıyorum demek .eğer gerçekten bırakmak istiyorlarsa işte onlaraönemli bir dr dan kolayca uygulayabilecekleri bir tarif: karabaş bitkisismanlı padişahının ferman çıkarttırdığı bir bitkidir.bu bitkiden en iyi şekilde faydalana bilmek için doktorun tarifi şöyle: 1 tatlı kaşığı karabaş otu 1 su bardağı su 3-4 dakika kadfar kaynatılır ve iki günde bir içilir. herdefasında yeniden taze olarak hazırlanıp içilmesi lazım.
ben denedim çok işe yarıyor valla kızlar önemle duyrulur hatta çevremdeki birçok kişiyede denettim gerçekten faydasını gördük
sevgili KK yöneticileri ,
ben kafa süpürgesi hakkında verdiğim bilgide yasakkelime(karabaş otu) diye bir kelime kullanmadım.
onu kim ilave etmişse karabaş otu ile kafa süpürgesini aynı sanıyor.
karabaş otu sinüzittede kullanılıyor olabilir ama kafa süpürgesi diye bahsettiğim bitki başka
lütfen bu konunun başlığını düzeltin.
yanlış bilgilenme olmasın.yasakkelime
Bende sifali bitkiler diye kitap var canim zamanin hekimleri (Ibni-Sina mesela) Karabas otunun diger ismi kafa süpürgesidir demis.
Yani benim okudugum kadariyla aynisi:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?