Gerçekten kafayı yemek üzereyim. Nasıl ispatlamam lazım. Kimseyle 10 yıldır asla konuşmadım asla ya hani haykırıp bağırıp deliriyorum bazen bağır cağır aglama krizleri... Numara yapıyorsun tamda düşündüğüm gibi bunlar manipülasyon teknikleri ama ben yemem şimdi daha çok emin oldum söyle kimlerle konuştun diyor. Bu esnada artık ben kendimden geçiyorum sinir krizi geçirip bir kez bayıldım, sayıklama krizine girdim. başka olaylar içinde geçerli sadece ill sevgilin var diye değil. gerçek doğru olan şeyleri hayır inanmıyorum doğru söyle deyip ısrarcı oluyor. Buna dayanamayıp bir keresinde evdeki bütün ilaçları içmiş sonra hemen çok pişman lup kusmuştum. sonra annemler doktora götürdü tavuk yedim dokundu falan demiştim.
Sayıklama ve ağlama krizlerim çok olmaya başladı. Nöbetler geçiriyorum doğru söylüyorum çünkü ama yok gerçeği söyle diyor. İnanmıyorum dese kabul edicem inanmamak sana kalmış tecihin diye. Ancak doğruyu söyleceksin diye ısrar hakaret bende kanıtlamaya çalışıyorum. Çok büyük rezilde ettim bu uğurda kendimi arkadaşlarıma yazdım bakın şu gün şurdaydık siz vardınız şu resmi atsanıza bana vb....
Neden bir insan böyle davranır. Neden sürekli kendi bildiği inandığı doğrudur?
İlk olarak 10 yıllık ilişkiyi bir yere vardiramayan adamdan olmaz. Üstelik sevgililik diye bir statü yok ve bırak telefonunu karıştırmayı neredesin diye bile sormaya hakkı yok. Hayır ne sıfatla!!! Bu nedir biliyor musun, evlenip sorumluluk almayayım, canımın istediği gibi takılayım, kızı manipüle edip kendinden şüphe edecek hale getireyim. Yok öyle bir dünya.. Ayrıca hastaysa gitsin o hastalıklı beynini tedavi ettirsin öyle gelsin. Sen kimseye birşey ispatlamak zorunda değilsin. Kendi her haltı karıştırıp acaba karşımdaki de yapıyor mudur diye merak ediyor söyleyeyim sana. Böyle bir tipoloji var.Merhaba eski konularımdan bilenler bilir toksik bir ilişkim vardı.
yaptığım bazı olayları kendi kafasında kurup her konuyu aldatmaya aldatma girişimlerine getiriyor. Mesela sürekli arkasından bir erkekle konuştuğumu düşünüyor. hani telefonuma bak diyorum bir kanıt bulamazsın asla konuşmuyorum çünkü diyorum. başka telefonun vardır diye cevap geliyor. Sonrada telefonumu alıp kurcalıyor eskiden hiç takmazdım nasılsa korkacağım birşey yok diye. da birşey bulamadıkça bu sefer telefonu değişik kurcalıyor. Uygulama kullanma sürelerine bakıyor insagramda bu kadar ne yapın kesin biriyle konuştun biriyle konuşmazsan bu kadar süre giremezsin.
şu saatte rehbere girmişsin kimi aradın. elim dokunmuştur diyorum. kimle konuştun söyle diyor. Sürekli kendimi kanıtlama çabasındayım. kanıtlayamadıkça deliriyorum gerçekten aklımı kaybedecek oluyorum.
Unutkanlıkda başladı artık çoğu şifremi unutuyorum benden şifremi istiyor unuttum yeniden şifre alayım diyorum. sevgilinle konuşmayı silmek için zaman kazanıyorsun diyor. halbuki gerçekten unutuyorum. her konunun sonu sevgilin var benden başkası var 10 yılda beni kimlerle aldattın diye geçti. ve bunu yapmadığımı kanıtlamakla aslında sevgi filan değil ben haksızlığa gelemiyorum ille kedimi savunucam kanıt sunmam lazım. babam Allaha şükür varlıklı biri şimdiden evim yazlığım arabam herşeyiim var. eskiden onlar için beni bırakmadığını düşünüyordum ama bu hastalık.
artık gerçekten kafada kurma bunun hastalığı adı var mıdır tedavisi böyle biriyle yaşayan oldu mu
Anlatsana biraz neden boyle bir manyakla omrunun harcanacak kadar degersiz olduğunu düşünüyorsun?Merhaba eski konularımdan bilenler bilir toksik bir ilişkim vardı.
yaptığım bazı olayları kendi kafasında kurup her konuyu aldatmaya aldatma girişimlerine getiriyor. Mesela sürekli arkasından bir erkekle konuştuğumu düşünüyor. hani telefonuma bak diyorum bir kanıt bulamazsın asla konuşmuyorum çünkü diyorum. başka telefonun vardır diye cevap geliyor. Sonrada telefonumu alıp kurcalıyor eskiden hiç takmazdım nasılsa korkacağım birşey yok diye. da birşey bulamadıkça bu sefer telefonu değişik kurcalıyor. Uygulama kullanma sürelerine bakıyor insagramda bu kadar ne yapın kesin biriyle konuştun biriyle konuşmazsan bu kadar süre giremezsin.
şu saatte rehbere girmişsin kimi aradın. elim dokunmuştur diyorum. kimle konuştun söyle diyor. Sürekli kendimi kanıtlama çabasındayım. kanıtlayamadıkça deliriyorum gerçekten aklımı kaybedecek oluyorum.
Unutkanlıkda başladı artık çoğu şifremi unutuyorum benden şifremi istiyor unuttum yeniden şifre alayım diyorum. sevgilinle konuşmayı silmek için zaman kazanıyorsun diyor. halbuki gerçekten unutuyorum. her konunun sonu sevgilin var benden başkası var 10 yılda beni kimlerle aldattın diye geçti. ve bunu yapmadığımı kanıtlamakla aslında sevgi filan değil ben haksızlığa gelemiyorum ille kedimi savunucam kanıt sunmam lazım. babam Allaha şükür varlıklı biri şimdiden evim yazlığım arabam herşeyiim var. eskiden onlar için beni bırakmadığını düşünüyordum ama bu hastalık.
artık gerçekten kafada kurma bunun hastalığı adı var mıdır tedavisi böyle biriyle yaşayan oldu mu
Evet aynısı oluyor. Acaba biriyle mesajlaştım ben mi hatırlamıyorum diye şüphe ediyorum kendimden. Ama yok.Bu toksik ilişki falan değil çocuk şizofren sizinde psikolojini bozmuş sağlıklı davranmıyorsunuz.
Hayatınızdan cıkarmazsanız acaba ben söylediği gibi biri miyim diye kendinizden şüphelenmeye bile başlıcaksınız. Mutlu olma varken böyle adamların dertlerini çekmeyin aynısını bende tecrübe ettim.
çünkü kendimi çok çirkin değersiz ezik hissettiğim dönemde tanıştık . yavaş yavaş arkadaşlarım dan uzaklaştırdı. ailemlede biraz mesafeliyiz. evden dışarı çıkmadığım için kavgalar ediyoruz. Etrafımda tek o varmış hissindeyim. En büyük problemim de haklı olmaya çalışmak. senelerimi de harcadığım için sanki bu hayat bana cezaymış gibi . Allah işlediğim günahları böyle cezamı veriyor, bu dünyada hesap soruyor gibi geliyor. mahkum edildim sanki bunları yaşamaya gibi hissediyorum.Anlatsana biraz neden boyle bir manyakla omrunun harcanacak kadar degersiz olduğunu düşünüyorsun?
çünkü kendimi çok çirkin değersiz ezik hissettiğim dönemde tanıştık . yavaş yavaş arkadaşlarım dan uzaklaştırdı. ailemlede biraz mesafeliyiz. evden dışarı çıkmadığım için kavgalar ediyoruz. Etrafımda tek o varmış hissindeyim. En büyük problemim de haklı olmaya çalışmak. senelerimi de harcadığım için sanki bu hayat bana cezaymış gibi . Allah işlediğim günahları böyle cezamı veriyor, bu dünyada hesap soruyor gibi geliyor. mahkum edildim sanki bunları yaşamaya gibi hissediyorum.
ON yil surduyse bu iliski artik sen de normal degilsindirçünkü kendimi çok çirkin değersiz ezik hissettiğim dönemde tanıştık . yavaş yavaş arkadaşlarım dan uzaklaştırdı. ailemlede biraz mesafeliyiz. evden dışarı çıkmadığım için kavgalar ediyoruz. Etrafımda tek o varmış hissindeyim. En büyük problemim de haklı olmaya çalışmak. senelerimi de harcadığım için sanki bu hayat bana cezaymış gibi . Allah işlediğim günahları böyle cezamı veriyor, bu dünyada hesap soruyor gibi geliyor. mahkum edildim sanki bunları yaşamaya gibi hissediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?