- 26 Eylül 2016
- 4.487
- 10.625
- 123
- Konu Sahibi nisankralicesi
onu tükkanı açarken düşünecektin:))valla benden istemeyin hamile hamile çay hizmetimi yapıyım :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
onu tükkanı açarken düşünecektin:))valla benden istemeyin hamile hamile çay hizmetimi yapıyım :)
Bannee yahu ben cay var dediniz geldimvalla benden istemeyin hamile hamile çay hizmetimi yapıyım :)
siz bana getirin diye açtımonu tükkanı açarken düşünecektin:))
kız gel ben sana demleyim sallama yapar bizeBannee yahu ben cay var dediniz geldim![]()
Atabilirsin tatlim , ama kaybolursa ben sorumlu değilim ,değerine bakıtmak için dükkan lari dolaşabilirimKız hayatta okutmam ama sana atim istersen resmini bak bakem para eder mi??
ooo o da güzelmiş:))siz bana getirin diye açtım![]()
Gelirim canim nisan sallamayi bile yapmazkız gel ben sana demleyim sallama yapar bizenisankralicesi şincik:))
hahahahAtabilirsin tatlim , ama kaybolursa ben sorumlu değilim ,değerine bakıtmak için dükkan lari dolaşabilirim![]()
kız niye yapmıyımGelirim canim nisan sallamayi bile yapmaz![]()
kız senin canın sağolsun:)kız niye yapmıyımcimri miyim ben
![]()
Kız hippo verir mi ? Hiç napiimm tez elden köşeyi dönerizhahahahdeliiii
Azcuk hamişsin ,yorgunsun ondan tatlim kiyamadimizdan sana muahhh :**kız niye yapmıyımcimri miyim ben
![]()
Uyanik kofteye bak sensiz bana getirin diye açtım![]()
ihi ihiAzcuk hamişsin ,yorgunsun ondan tatlim kiyamadimizdan sana muahhh :**
Cay degil de henüz kahve yapmistim gec kaldin beybilisiii :))çayım nerde color![]()
Ben bilmiyorm sizin adınızı :)) hepiniz birbirinizin adını biliyor musunuzhahah kız bizim adımız belli anamızın adını da söylersek :))
kız kaç kere söyledim yaBen bilmiyorm sizin adınızı :)) hepiniz birbirinizin adını biliyor musunuz
aaa çabuk çayımı getirCay degil de henüz kahve yapmistim gec kaldin beybilisiii :))
ihi ihi❤♡❤♡❤♡ sağol canım
Benim adimi bilen son harfini yazsinkız kaç kere söyledim ya
aaa çabuk çayımı getir![]()