- 16 Şubat 2009
- 34.820
- 123.226
- 1.123
- Konu Sahibi nisankralicesi
Seni mi anam senin gibi cin gibi birisi nasıl kandırılırUfak at de şu arkime beni gandırıyor miyavım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seni mi anam senin gibi cin gibi birisi nasıl kandırılırUfak at de şu arkime beni gandırıyor miyavım![]()
Onceki mesajim cnm , gaz lambasiyla ilgili okutalim dedim ya aciniz tazeymiş saka yollu yorum yapmam olmadı o yüzden dedim :/3 gün oldu cnm.. ne kusuru anlamadım. .
kız o kadarda ifşa etmeyelim kendimiziAyy. Annemin adıda çiğdemkızlaar hadi analarımızın adını söyleyek
malum biz gizemli takılıyoruz ya
![]()
kız öpücük manyağı olceezCıkkk geçmedibi daha litfennn :*
Nasıl yane çok mu belliSeni mi anam senin gibi cin gibi birisi nasıl kandırılır![]()
Kız kim tanır bizim annelerikız o kadarda ifşa etmeyelim kendimizi![]()
hahah kız bizim adımız belli anamızın adını da söylersek :))Kız kim tanır bizim anneleri![]()
Ne güzel İzmir'de olmana sevindimIzmir he,bende izmirdenm :) ama ogrenci degil 1 kiz anasiiyim![]()
Tc no.nu versene bişey denicem:))hahah kız bizim adımız belli anamızın adını da söylersek :))
hahahaTc no.nu versene bişey denicem:))
Tamam cnm anladım. . Kusur falan yok..Onceki mesajim cnm , gaz lambasiyla ilgili okutalim dedim ya aciniz tazeymiş saka yollu yorum yapmam olmadı o yüzden dedim :/
Ben verim 12358262579978787786.. umarım işin görülür. .Tc no.nu versene bişey denicem:))
Kız isterse olsun gaz lambasını okutak da helalleşirizTamam cnm anladım. . Kusur falan yok..![]()
Kız hayatta okutmam ama sana atim istersen resmini bak bakem para eder mi??Kız isterse olsun gaz lambasını okutak da helalleşiriz![]()
Burda gel..Kızlarrrçay nerde ?
valla benden istemeyin hamile hamile çay hizmetimi yapıyım :)Kızlarrrçay nerde ?