- 30 Ocak 2017
- 14.746
- 200.096
- 598
- Konu Sahibi nisankralicesi
-
- #2.021
Arada kaçırmış olabilirim canım ya bu kadar inceleme böyle şeylerden kırılma :) tekrar mesaj at cevap veririm :)evetbeni kahveye çağırmıyorsun çikolatamı kapıp geliyorum demiştim ama benden sonra yazan herkesi alıntıladın beni alıntılamadın
yok yani bana dek geldi de söylüyüm dedimArada kaçırmış olabilirim canım ya bu kadar inceleme böyle şeylerden kırılma :) tekrar mesaj at cevap veririm :)
Valla benimkiler engel değil.sen kendini düşünMemelerden sarılamıyoruz kiay annemle ne zaman sarılsak memeler hep önümüzde engel kadınla yetişemiyoruz yuvarlanıp gidicez ahahahah
Hadi kız bilmez miyim ben seniyok yani bana dek geldi de söylüyüm dedimama kırılmadım ki ❤♡❤♡❤♡
Kaç takıyosun sütyendeValla benimkiler engel değil.sen kendini düşün
hahah benimle sarılmaya çalışssak aramızda 5 metre olacak demek kiMemelerden sarılamıyoruz kiay annemle ne zaman sarılsak memeler hep önümüzde engel kadınla yetişemiyoruz yuvarlanıp gidicez ahahahah
biraz kırıldım hala çikolatanı kap gel demediğin içinHadi kız bilmez miyim ben seni
Heh şöyle dürüst ol banabiraz kırıldım hala çikolatanı kap gel demediğin için
bak hala demiyorHeh şöyle dürüst ol banaama bitanem bak böyle şeyler olabilir mesajlar kaçabilir. Birde bu kadar kırılınca gönül alma işi çok yorucu oluyor. Sanki bilmiyosun seni sevdiğimi :)
Al çikolatanı gel nisan kraliçesiibak hala demiyorbiliyorum ama benim mesajlarımı kaçırma arada ❤♡❤♡❤♡
90 c canım seninde büyük ihtimal 100 d dır büyük dediğin e goreKaç takıyosun sütyendeben 100 takıyorum ya 100
Ne çikolataymış arkadaşbiraz kırıldım hala çikolatanı kap gel demediğin için
hah hele şükürAl çikolatanı gel nisan kraliçesii
hahah öyledir ❤♡❤♡❤♡Ne çikolataymış arkadaş
uykun var galiba
Azcık uyuyayım dedim,çamaşırlar asılmamış kaldı,asıp mutfağa gireyim,siz konuşun güzeller,gelince okurumuykun var galiba❤♡❤♡❤♡
tamam bekliyoruz tatlım❤♡❤♡❤♡kolay gelsin❤♡❤♡❤♡Azcık uyuyayım dedim,çamaşırlar asılmamış kaldı,asıp mutfağa gireyim,siz konuşun güzeller,gelince okurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?