- 2 Ağustos 2013
- 9.439
- 45.111
- 548
- Konu Sahibi nisankralicesi
-
- #1.981
Iyi etmissin,neler pisirdin bakem :)valla yemek yaptım işte can sıkıntısı buralardayım❤♡❤♡❤♡
mercimek çorbası, pilav, karnıyarık (hamilelerden özür diliyorum❤♡❤♡❤♡) sen ne yaptın color?❤♡❤♡❤♡Iyi etmissin,neler pisirdin bakem :)
istanbuldayım tatlım sen nerdesin sabah yağmur yağdı yine :/tatlım gelmen için etikertlemem mi lazım. her zaman gelip yazabilirsin ❤♡❤♡❤♡ oo ellerine sağlık❤♡❤♡❤♡
hangi şehirde yaşıyordun tatlım❤♡❤♡❤♡ çokta ısınmasın ya
maşallah canım iştahının yerinde galiba yiyebiliyor musun istediğini ?mercimek çorbası, pilav, karnıyarık (hamilelerden özür diliyorum❤♡❤♡❤♡) sen ne yaptın color?❤♡❤♡❤♡
Ben herkese laf yetiştiriyorum bir de sınavlarıma çalışıyorum çok meşgulümiyiyiz tatlım yemek yaptım öyle geldim buralarda kimse yok❤♡❤♡❤♡ sen napıyorsun?❤♡❤♡❤♡❤♡❤♡❤♡
Ne kadar guzel tam bir menü.Bizim evde iki uc cesit yenmez tek çeşit yer esim.kalan yemegi de yemez :/ neyse bende ispanak yemegi yaptim beybilisi yanina yogurt sey edicem.bu kaa bizde menü bukadar oluyo :)mercimek çorbası, pilav, karnıyarık (hamilelerden özür diliyorum❤♡❤♡❤♡) sen ne yaptın color?❤♡❤♡❤♡
niğdedeyim ben tatlım❤♡❤♡❤♡istanbuldayım tatlım sen nerdesin sabah yağmur yağdı yine :/
ay çok iştahlıyım kendimi frenliyim yoksa 100 kilo olacağımmaşallah canım iştahının yerinde galiba yiyebiliyor musun istediğini ?
aman bdvyi boşverBen herkese laf yetiştiriyorum bir de sınavlarıma çalışıyorum çok meşgulüm
biz ailecek yemek yemeyi severizNe kadar guzel tam bir menü.Bizim evde iki uc cesit yenmez tek çeşit yer esim.kalan yemegi de yemez :/ neyse bende ispanak yemegi yaptim beybilisi yanina yogurt sey edicem.bu kaa bizde menü bukadar oluyo :)
hoşgeldin kız ❤♡❤♡❤♡ millete senin hayatın hakkında bilgi veriyorumGeldim kızlar buradayım :)
Tamam tatlım teşekkür ederim :*aman bdvyi boşverderslerine çalış tatlım❤♡❤♡❤♡
Seninde eline saglik canimmniğdedeyim ben tatlım❤♡❤♡❤♡
ay çok iştahlıyım kendimi frenliyim yoksa 100 kilo olacağım
aman bdvyi boşverderslerine çalış tatlım❤♡❤♡❤♡
biz ailecek yemek yemeyi severizben canım isterse yaparım ellerine sağlık tatlım❤♡❤♡❤♡
Hoşgeldin yavreeemmGeldim kızlar buradayım :)
Ne bilgisi veriyosun kızhoşgeldin kız ❤♡❤♡❤♡ millete senin hayatın hakkında bilgi veriyorumaz gel de sende konuş
yeni eve taışanacağınıNe bilgisi veriyosun kızhakkımda ne merak ediyorsunuz kızlaar
Hoşbuldum anaamSeninde eline saglik canimm
Hoşgeldin yavreeemm
İnşallah nasip olur taşınmak :) Allah isteyen herkese yeni ev evlat bol bereket nasip etsinyeni eve taışanacağınıne yaptığını felan
ne zaman tanışınıyordun kız :))İnşallah nasip olur taşınmak :) Allah isteyen herkese yeni ev evlat bol bereket nasip etsin
Ni yapiyorsunHoşbuldum anaam
color o gelir 1 saat gider tekrar gelirNi yapiyorsun
:)) pekiyii canisi bende spor yapmaya gidiyorumm simdi sonra sey ederiizz öpüyorumcolor o gelir 1 saat gider tekrar gelirbebişi uyutmakla uğraşıyordur muhtemelen :))
tamam canım❤♡❤♡❤♡ kolay gelsin . görüşürüz ❤♡❤♡❤♡:)) pekiyii canisi bende spor yapmaya gidiyorumm simdi sonra sey ederiizz öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?