- 30 Ocak 2017
- 14.764
- 200.133
- 598
- Konu Sahibi nisankralicesi
-
- #2.181
Kıymalıya bayılırım :)) ya benim adamda uyuyor hala çay derdinde. Çay koyacakmışım. Uyuyorsun aşkım uğraştırma beni diyorum yok illa içiçem. Ben çok gördm bu manzarayı demlik demlik çay döktüm onun yüzünden yaImmm kiymali domatesli makarna olsada yisekk
Kız sen koremanya misinbiz gavur seviyoruz
biz gavur seviyoruz
olmaz olamaz
Geldim kizlarsağol canım❤♡❤♡❤♡ hahah bekliyoruz❤♡❤♡❤♡
kız kalksın kendi demlesinKıymalıya bayılırım :)) ya benim adamda uyuyor hala çay derdinde. Çay koyacakmışım. Uyuyorsun aşkım uğraştırma beni diyorum yok illa içiçem. Ben çok gördm bu manzarayı demlik demlik çay döktüm onun yüzünden ya
ever ben sabah yeni biri geldi zannettimKız sen koremanya misin
Aynn ama inatla içmek isterlee boyle durumlarda: )))Kıymalıya bayılırım :)) ya benim adamda uyuyor hala çay derdinde. Çay koyacakmışım. Uyuyorsun aşkım uğraştırma beni diyorum yok illa içiçem. Ben çok gördm bu manzarayı demlik demlik çay döktüm onun yüzünden ya
nasılsın tatlım bebiş galiba huysuz :)))Geldim kizlar
Ya bununla idare ediver nolcek.olmaz olamazeski sizleri istiyorum
Kız temizlik yapmaya useniyom ondanniye ki tatlım ya
Ay benimki oyle biraz akşama uyku bastirinca huysuz oluyornasılsın tatlım bebiş galiba huysuz :)))
Al koydum yine cay hadi bakalim icmesinde goreyimAynn ama inatla içmek isterlee boyle durumlarda: )))
hahahKız temizlik yapmaya useniyom ondan
anladım tatlım kolay gelsin :)) erkek mi kız mı ? :)Ay benimki oyle biraz akşama uyku bastirinca huysuz oluyor
İyi düşünKız sen koremanya misin
hahah git yüzüne dök çayıAl koydum yine cay hadi bakalim icmesinde goreyim
Erkek tatlım :))hahah
anladım tatlım kolay gelsin :)) erkek mi kız mı ? :)
Ben dönülmez akşamın ufkundayımolmaz olamazeski sizleri istiyorum
Ayyy buda degistirmissssHiçte bile çok güzel
maşallah tatlım❤♡❤♡❤♡ Allah sağlıklı sıhhatli uzun ömürler versin inşallah❤♡❤♡❤♡Erkek tatlım :))
iyi dönmeyin yahuBen dönülmez akşamın ufkundayım
İyi düşün
Ne olmuşun kızz bir şekil olmuşunİyi düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?