- 2 Ağustos 2013
- 9.439
- 45.111
- 548
- Konu Sahibi nisankralicesi
-
- #2.161
Iyi valla kocam hazir kunefeyi koymus firina uzerindeki yaziyi yanlis okuyup serbetinide dokmus sürmüş firina hayretler içerisinde bekliyorum sakince kendime.bir cay demledim.koseme cekildimhahha afiyet olsun o zaman❤♡❤♡❤♡ napıyorsun tatlım?
hahahahahahahaIyi valla kocam hazir kunefeyi koymus firina uzerindeki yaziyi yanlis okuyup serbetinide dokmus sürmüş firina hayretler içerisinde bekliyorum sakince kendime.bir cay demledim.koseme cekildimsiz napiyosunuz
Bazen bende gülüyorum oyle noluyo diyohahahahahahahakız Allah seni ne güldüm ya benim herif bakıyor tip tip bende oturuyorum eşimle çay içiyoruz D
kız üstünde yazıyorduBazen bende gülüyorum oyle noluyo diyoee oyle bakalim sonucu nasil olucak catal sesi geliyor neticei merak icinde bekliyorum
Nerde gorulmuski serbetiyle firina suruldugu.getirdi makarna gibi tadi varkız üstünde yazıyorduönce pişirilir sonra şerbet dökülür neyse bir dahakine öyle yapın
hahahNerde gorulmuski serbetiyle firina suruldugu.getirdi makarna gibi tadi var
Makarna gibi tadı var türlü türlü huyu varNerde gorulmuski serbetiyle firina suruldugu.getirdi makarna gibi tadi var
Hiçte bile çok güzelbana koremi verin bunu beğenmedim
bence eski kürksüz hatunda güzeldiHiçte bile çok güzel
Bana sorsa soylerdimmhahahbir daha kine artık tecrübelisiniz
Immm kiymali domatesli makarna olsada yisekkMakarna gibi tadı var türlü türlü huyu var
Ben mecbur kaldım o kısmı karıştırmabence eski kürksüz hatunda güzeldi
ay en sevdiğin insan tipiBana sorsa soylerdimmbide hava atiyo soguk dokunuz yaziyo uzerinde bak diye hahaha
ya koremin eskisi daha güzeldiBen mecbur kaldım o kısmı karıştırma
Korişi ellemeyin böyle kalsın
Ayy evet valla kabak tadi verdi yeminle.ay zor oluyordur yaAllah kolaylık versin tatlım bi taşınsaydınız
Yedii yaptığı gibi: Day en sevdiğin insan tipihaksız olduğunu savunan benim herife hepsini yedirirdim galiba öyle bir şey yapsa
inşallah taşınınca geçer tatlım rahatlarsınız❤♡❤♡❤♡Ayy evet valla kabak tadi verdi yeminle.
Cok istekliydim yeni eve karşi ama böyle oldukca iyice sogudum
hahaha iyi olmuşYedii yaptığı gibi: D
insallahinşallah taşınınca geçer tatlım rahatlarsınız❤♡❤♡❤♡
hahaha iyi olmuş❤♡❤♡❤♡
biz gavur seviyoruzya koremin eskisi daha güzeldibu ne böyle gavurca
biz gavur seviyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?