- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
- Konu Sahibi nisankralicesi
-
- #2.641
Ahahaha kabulArada değişiklik olsunilişkimizi taze tutması içüün
hahah hemen sattın beni
Ahahahaha ama sen bilmiyon onu şimdi bi bağırırsa kulaklarını tıka ülkede sarsıntı olacakhahah hemen sattın beni
bir şey olmaz kız ❤♡❤♡❤♡ o çok tatlı biriAhahahaha ama sen bilmiyon onu şimdi bi bağırırsa kulaklarını tıka ülkede sarsıntı olacak
Ahahahaha tamam gelince tavsiye bir kaç bebek daha yap de bakalım ne olacakbir şey olmaz kız ❤♡❤♡❤♡ o çok tatlı biriDaughter of your father ❤♡❤♡❤♡
Benden kacabilecegini mi sanıyorsunNisan geç kiz önüme geldi benimki senden gorunmeyebilirim
hahahBenden kacabilecegini mi sanıyorsun
Yaaaaa amaaa doktorrr yaaaa ben bide demedim valla bak cilveyi hep bu nisan başlattı çocuk mocuk derken buralara kadar geldi anammmmm yokmu beni kurtaracakBenden kacabilecegini mi sanıyorsun
hahah ben varım kız dur sakin ol❤♡❤♡❤♡ amma korkuyorsun sende :))Yaaaaa amaaa doktorrr yaaaa ben bide demedim valla bak cilveyi hep bu nisan başlattı çocuk mocuk derken buralara kadar geldi anammmmm yokmu beni kurtaracak
Onun içinden canavar çıkıyor bakkkhahah ben varım kız dur sakin ol❤♡❤♡❤♡ amma korkuyorsun sende :))
Ama enişteyede vercek bi seferde 5 tane o ne olacakKızlaaarrr her mesaja bakamadım ,atlaya atlaya okudum ..
Sizin için çok güzel dualarım var ..allah isteyen herkese çok güzel bebişler versin ..
Yalnız bana bir tane daha çocuk yap diyene bir kerede 5 tane versinkafayı kaşıyacak vakti bırak ,wc ye gitmek lux olsun
He en onemlisi ,100 kilo olsun ,çocuk dedikçe top gibi yuvarlansin. .bittiiiii, bu kadaaaarrrr
Amin
Hahah gitsin enerjisini başka türlü harcasın bacımOnun içinden canavar çıkıyor bakkk
Hahah bence güzel haberler alacaz gibi :)Ama enişteyede vercek bi seferde 5 tane o ne olacak
Şey oldu bu bizim aile de çirkin kiz yoktur varsa da gelin gelmistirAma enişteyede vercek bi seferde 5 tane o ne olacak
Hahah kız dur sakin ol :)) zaten bebisleri bi yerlere yollayabiliyormusun :) biz ne yapalım . benim kaldığım sehirde akrabam felan yokKızlaaarrr her mesaja bakamadım ,atlaya atlaya okudum ..
Sizin için çok güzel dualarım var ..allah isteyen herkese çok güzel bebişler versin ..
Yalnız bana bir tane daha çocuk yap diyene bir kerede 5 tane versinkafayı kaşıyacak vakti bırak ,wc ye gitmek lux olsun
He en onemlisi ,100 kilo olsun ,çocuk dedikçe top gibi yuvarlansin. .bittiiiii, bu kadaaaarrrr
Amin
Onu enişte alt eder bacım adamda çocuk sevgisi tavanHahah gitsin enerjisini başka türlü harcasın bacım
Hahah bence güzel haberler alacaz gibi :)
Ahahahaha tuttum ben bunu profilime yazcam aynen bize söyledi ama enişte bey çok çocuk istiyor malesef şimdi adam hazır evde varken çocuk yapcak kadın mi arasın yazık degilmi iki ev iki kadın bir sürü çocuk hazırda varken olmaz yaniŞey oldu bu bizim aile de çirkin kiz yoktur varsa da gelin gelmistironu diyen eşse 5 çocukla yine daughte re eşit değil mi ?
O hariç be ya :) onu özel dualiyorum :))Ama enişteyede vercek bi seferde 5 tane o ne olacak
Olmazzzz geçti onadaO hariç be ya :) onu özel dualiyorum :))
Oh oh iyi o zaman :))Onu enişte alt eder bacım adamda çocuk sevgisi tavan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?