"Kafadar kızların yeri" ."Haydi hanımlar masalar boş kalmasın. Çaycı başı tazeleeee"

Kızlaaarrr her mesaja bakamadım ,atlaya atlaya okudum ..

Sizin için çok güzel dualarım var ..allah isteyen herkese çok güzel bebişler versin ..

Yalnız bana bir tane daha çocuk yap diyene bir kerede 5 tane versin kafayı kaşıyacak vakti bırak ,wc ye gitmek lux olsun

He en onemlisi ,100 kilo olsun ,çocuk dedikçe top gibi yuvarlansin. .bittiiiii, bu kadaaaarrrr
Amin

Ama enişteyede vercek bi seferde 5 tane o ne olacak

Hahah kız dur sakin ol :)) zaten bebisleri bi yerlere yollayabiliyormusun :) biz ne yapalım . benim kaldığım sehirde akrabam felan yok

Şey oldu bu bizim aile de çirkin kiz yoktur varsa da gelin gelmistir onu diyen eşse 5 çocukla yine daughte re eşit değil mi ?
Ahahahaha tuttum ben bunu profilime yazcam aynen bize söyledi ama enişte bey çok çocuk istiyor malesef şimdi adam hazır evde varken çocuk yapcak kadın mi arasın yazık degilmi iki ev iki kadın bir sürü çocuk hazırda varken olmaz yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…