"Kafadar kızların yeri" ."Haydi hanımlar masalar boş kalmasın. Çaycı başı tazeleeee"

Simdik bir matematik yaparsak enişte bey 10 çocuk istiyor iki kadın daha lazım :-)
Ay keşke alsın da gitsin ..az rahat olmaya ihtiyacım var :) demin aradı ,diyorum ki ,sen bugün eve gelmesen ,iftarını dışarda yapsan, sonra da aileni özlemişsindir gidip orda mı kalsan :))) yok artık daughter, seninkiler gelmiş yine ,ben yemeğimi yer yatak odasinda takılırım diyor :D

Gerçekten bugün bir manyaklık var bende ..

Ay keşke alsın da gitsin ..az rahat olmaya ihtiyacım var :) demin aradı ,diyorum ki ,sen bugün eve gelmesen ,iftarını dışarda yapsan, sonra da aileni özlemişsindir gidip orda mı kalsan :))) yok artık daughter, seninkiler gelmiş yine ,ben yemeğimi yer yatak odasinda takılırım diyor :KK70:

Hahahah abow senin kaçak yerin yok o zaman tatlim❤ :))

Ay keşke alsın da gitsin ..az rahat olmaya ihtiyacım var :) demin aradı ,diyorum ki ,sen bugün eve gelmesen ,iftarını dışarda yapsan, sonra da aileni özlemişsindir gidip orda mı kalsan :))) yok artık daughter, seninkiler gelmiş yine ,ben yemeğimi yer yatak odasinda takılırım diyor :KK70:

Yazık adama nasil sindirmişsen ödü kopuyor senden yatak odasına mahkum koca evde terör estiriyorsun vallahi nisan bak ki gordunmu

Hahaha adam yatak odasından çıkamıyor demek ki. :KK70: :KK70:
Yanlız takılıyor adam bunu aybaşı tuttu diye bu arada bu daughter da bir bahaneler var sorma kirpik dilleri ağrıyor belki bugün yine ağrımıştır ondan böyle anam çocuk yok başında bakan var böyle adam bu gaci daha be istiyor bilmem ki

Bakıcı ya ver sen de :)))
O kadar zengin değiliz ki :D
Yanlız takılıyor adam bunu aybaşı tuttu diye bu arada bu daughter da bir bahaneler var sorma kirpik dilleri ağrıyor belki bugün yine ağrımıştır ondan böyle anam çocuk yok başında bakan var böyle adam bu gaci daha be istiyor bilmem ki
Dil ağrıması ne alaka hahahahahaah :D benim herif böyle şeyleri kesinlikle yutmaz :) eniste bunlara inanıyorsa iyi. :))

Ne gördün ki kız :)
Dibine kadar süründüm valla :) wc ye özlem mi dersin ,toto üstü 2 dk oturamamak mi dersin ,eşle gidilemeyen randevular mi arkadaş toplantıları mi ...daha neler neler ..aklıma gelmiyo :) resetledim o zamanları çünkü :))) kısaca en dibi gördüm yani ..o yüzden ben almayayım ..

O kadar zengin değiliz ki :KK70:

Dil ağrıması ne alaka hahahahahaah :KK70: benim herif böyle şeyleri kesinlikle yutmaz :) eniste bunlara inanıyorsa iyi. :))
Dili değil kirpik dipleri yanlış yazmış klavye o napar o adamı varya o zaman

Dibine kadar süründüm valla :) wc ye özlem mi dersin ,toto üstü 2 dk oturamamak mi dersin ,eşle gidilemeyen randevular mi arkadaş toplantıları mi ...daha neler neler ..aklıma gelmiyo :) resetledim o zamanları çünkü :))) kısaca en dibi gördüm yani ..o yüzden ben almayayım ..
Kız yardımcı olan olmadi mi hic annen felan :))
Dili değil kirpik dipleri yanlış yazmış klavye o napar o adamı varya o zaman
Kız bende diyorum ne alaka :D kirlip ne alaka ki kız. :D Haha valla ben dinletemiyorim :)

Back
X