- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.747
- 518
- Konu Sahibi nisankralicesi
- #2.681
anladım tatlımAnnem geldi sağolsun ama babam kanser ,çok kalamadı ..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anladım tatlımAnnem geldi sağolsun ama babam kanser ,çok kalamadı ..
Yatak odamı topluyorum bir yandan: -)nere gittiniz kızlar![]()
hahah topla tatlım❤♡❤♡❤♡Yatak odamı topluyorum bir yandan: -)
Ev kendinden gecmishahah topla tatlım❤♡❤♡❤♡![]()
toparla tatlım benim evde çok kötü ama kalkıp yapacak enerjim yokEv kendinden gecmis
Sen hamilesin hem annen yapacakmış benimkine ben gidecem daha bayram önütoparla tatlım benim evde çok kötü ama kalkıp yapacak enerjim yok![]()
ay valla hiçbir iş yapasın yokSen hamilesin hem annen yapacakmış benimkine ben gidecem daha bayram önü
Temizlik yapmaya zaten daha dün gördüm iki gune bir oradayım zatenay valla hiçbir iş yapasın yoktatlım git gör ❤♡❤♡❤♡ bende özledim :))
yakın mısın annenle ? :)Temizlik yapmaya zaten daha dün gördüm iki gune bir oradayım zaten![]()
Arabayla 15 dakkayakın mısın annenle ? :)
aaa ne güzel ❤♡❤♡❤♡ benim annem farklı şehirdeArabayla 15 dakka
Evet hiç evlenmiş gibi değilim bazen hergun gidiyoruz bazen iki günde bir gitmesemde telefon yarın saataaa ne güzel ❤♡❤♡❤♡ benim annem farklı şehirde![]()
ay ne güzel ya ❤♡❤♡❤♡ bebiş olunca iyi olurEvet hiç evlenmiş gibi değilim bazen hergun gidiyoruz bazen iki günde bir gitmesemde telefon yarın saat
Bakamaz benim annem sabırsız biraz sinirli bide troid var bir taneye kendim bakarım da iki üç olursa zor olur bana
Zavali kadin kocaya vermis masraftan kacmak icin ama yinede kurtulamamisEvet hiç evlenmiş gibi değilim bazen hergun gidiyoruz bazen iki günde bir gitmesemde telefon yarın saat
Kiz artik git iftardir koca ne yiyecek
Eniştemiz yapar yemekleri nolcak , nisanıma da yazıkKiz artik git iftardir koca ne yiyecek
kız gittimKiz artik git iftardir koca ne yiyecek
değil mi amaEniştemiz yapar yemekleri nolcak , nisanıma da yazık![]()
Valla o da böyle diyor sağolsun yapıyor annem yağım zeytinim arada ufak tefek.seylerim ikilemez sağolsun valla hiç böyle düşünmemiştim haaa ama gitmesem siz ne gelmiyonuz gelmeyin gelmeyin sizinkiler evlenince size aynısını yapsın diye psikopata bağlıyorZavali kadin kocaya vermis masraftan kacmak icin ama yinede kurtulamamisben yilda bi gidiyomm örnek al biraz 2 gunluk yoll
![]()