- 30 Ocak 2017
- 14.821
- 200.250
- 598
- Konu Sahibi nisankralicesi
-
- #3.381
Yoo lahmacuna yasak demiyor sonuna kadar öneriyor lahmacunu :)ne alaka kızbeni onla uğraştırma o lahmacun yasak diyor o yasak bu yasak diyor ben gelemem o kadını boğarım
Kız sormuş ki söylüyorum , elimden geldiğince neyse :SAhahah bende neye yorum yaptigimi bilmiyomm zaten
Yok kiz ben anlatamam sen devam et :)Hiii sen anlat
yok kız yasak diyorduYoo lahmacuna yasak demiyor sonuna kadar öneriyor lahmacunu :)
Rica ederim canomTamam justım çözdüm sağol cnm
tatlım onun iftar saati yaklaştıkça kan şekeri düşmüşKız sormuş ki söylüyorum , elimden geldiğince neyse :S
İzninle ,Yok kiz ben anlatamam sen devam et :)
Güzel kaşların çatılmasınn :) hissettim :)Rica ederim canom
Bilemicim artık :)tatlım onun iftar saati yaklaştıkça kan şekeri düşmüş
Amacın ne ?Tebrik ederimm
hahah :) kız beni bile çileden çıkarttınGüzel kaşların çatılmasınn :) hissettim :)
hayırlı iftarlar tatlım❤♡❤♡❤♡Herkese hayirli iftarlar canlar ben kacar
Niye çileden çıktın ki hayatımhahah :) kız beni bile çileden çıkarttın
hayırlı iftarlar tatlım❤♡❤♡❤♡
kız sonuna iki nokta üst üstüne koy diyeNiye çileden çıktın ki hayatım
Ne alaka aligan oldugunu bilmiyordum yanlis bisey dediysem kusura bakmaAmacın ne ?
Canım sen boşuna ısrarla mesaj attın ama o konuda :) çünkü ben 1 mesajı gördüğümde anladım zaten. Ama ben o 1 mesajı görene kadar siz olmayacakduamla birlikte sabretmediniz. Oda anlayan yok falan dedi ya, öyle dğil yani o :) ayrıca just bana karşı çok sabırlıydıkız sonuna iki nokta üst üstüne koy diye
kız deseneCanım sen boşuna ısrarla mesaj attın ama o konuda :) çünkü ben 1 mesajı gördüğümde anladım zaten. Ama ben o 1 mesajı görene kadar siz olmayacakduamla birlikte sabretmediniz. Oda anlayan yok falan dedi ya, öyle dğil yani o :) ayrıca just bana karşı çok sabırlıydı
@JustPeace e kaşlarını çatma derken tam da bu durumdan bahsediyordum @nisankraliçesi yoksa bana karşı sabırsız olduğunu kast etmemiştim.Ne alaka aligan oldugunu bilmiyordum yanlis bisey dediysem kusura bakma
Alingan değilim fakat ben cumleyi doğru teleffuz edemedim diye yapamiyorsun oda anlamiyir gibi ima takindiğini hissettim acikcasi anlam veremdim birden :/Ne alaka aligan oldugunu bilmiyordum yanlis bisey dediysem kusura bakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?