- 30 Ocak 2017
- 14.824
- 200.252
- 598
- Konu Sahibi nisankralicesi
-
- #3.401
Bacım siz 10 tane mesaj atıyosunuz, sanıyosunuz ki ben hepsini okuyorum :)kız deseneboşuna demişim :) sonradan daldığım için olayın farkında değildim
Ben anladım canım m.etme@JustPeace e kaşlarını çatma derken tam da bu durumdan bahsediyordum @nisankraliçesi yoksa bana karşı sabırsız olduğunu kast etmemiştim.
kız ne biliyim okuyorsun sandım :)) neyse bakalım. iftar vakti yaklaşıyor ben kaçtım :) hayırlı iftarlar herkese❤♡❤♡❤♡Bacım siz 10 tane mesaj atıyosunuz, sanıyosunuz ki ben hepsini okuyorum :)
Hayırlı iftarlar canım Allah kabul etsnkız ne biliyim okuyorsun sandım :)) neyse bakalım. iftar vakti yaklaşıyor ben kaçtım :) hayırlı iftarlar herkese❤♡❤♡❤♡
kız ben tutmuyorum ki :) eşim tuttuğu için onu bekliyorum❤♡❤♡❤♡Hayırlı iftarlar canım Allah kabul etsn
Bende biraz bozuldum ama espiri yaptığını düşünüyorum justim sorun değil benim içinBen anladım canım m.etme
Onunkini kabul etsn o zaman canm :)kız ben tutmuyorum ki :) eşim tuttuğu için onu bekliyorum❤♡❤♡❤♡
Espri'den anladığı mı tekrar söylüyorum ve böyleyse sözüm yok cidden ama alayvari olursa sevmem o işi ve kapatiyorum konuyu , sevgiler ...Bende biraz bozuldum ama espiri yaptığını düşünüyorum justim sorun değil benim için
Tsk canimm beni anladigin için ❤❤Canım sen boşuna ısrarla mesaj attın ama o konuda :) çünkü ben 1 mesajı gördüğümde anladım zaten. Ama ben o 1 mesajı görene kadar siz olmayacakduamla birlikte sabretmediniz. Oda anlayan yok falan dedi ya, öyle dğil yani o :) ayrıca just bana karşı çok sabırlıydı
♡Espri'den anladığı mı tekrar söylüyorum ve böyleyse sözüm yok cidden ama alayvari olursa sevmem o işi ve kapatiyorum konuyu , sevgiler ...
Alavere bi konu yok sadece arkadasla saka olsun diye takildimm hemen gemileri yaktinn ama sıkıntı degill burasi hapishane degil kavuslarda agalik taslayalimm:) saka olsun diye sadece kimse art niyet aramsinn:)Alingan değilim fakat ben cumleyi doğru teleffuz edemedim diye yapamiyorsun oda anlamiyir gibi ima takindiğini hissettim acikcasi anlam veremdim birden :/
Ağalık mı taslıyorum böyle mi düşünüyorsun cidden saka ise sözüm yok dedim değil mi ? , Aynı cümleyi kendine dönder bir de ordan bkz. konuyu kapatıyorum kendi adıma , sevgiler ...Alavere bi konu yok sadece arkadasla saka olsun diye takildimm hemen gemileri yaktinn ama sıkıntı degill burasi hapishane degil kavuslarda agalik taslayalimm:) saka olsun diye sadece kimse art niyet aramsinn:)
Tm canimm benimm acimdanda sorun yok ❤❤Ağalık mı taslıyorum böyle mi düşünüyorsun cidden saka ise sözüm yok dedim değil mi ? , Aynı cümleyi kendine dönder bir de ordan bkz. konuyu kapatıyorum kendi adıma , sevgiler ...
Tm canimm benimm acimdanda sorun yok ❤❤
Tamam bitanem ♡Canım sonra görüsürüz
Tm canimm ne zaman istersen hayirli sahurlar❤❤Sevindim , senle bir konu hakkın da konuşmam gerek neden öyle oldu demem gerek o zaman ama şuan yoğunum sonra ...
Tamm tatlim , hayirli sahurlarTm canimm ne zaman istersen hayirli sahurlar❤❤
Canım ben espiri amaçlı olduğunu anladım ama çok hoş bir espiri sayılmazdı benim için. Yani gülmedim ama sinirlenmedimde. Dediğim gibi ben açıklama yaptığınız o mesajlarn hiçbirini okumamıştım zaten. Kendim uğraşıp uğraşıp denedim o zaman içinde. Hani okuyup okuyup anlayamamış gibi bir durum oldu sen öyle söyleyince benim için.Tsk canimm beni anladigin için ❤❤
Canım ben espiri amaçlı olduğunu anladım ama çok hoş bir espiri sayılmazdı benim için. Yani gülmedim ama sinirlenmedimde. Dediğim gibi ben açıklama yaptığınız o mesajlarn hiçbirini okumamıştım zaten. Kendim uğraşıp uğraşıp denedim o zaman içinde. Hani okuyup okuyup anlayamamış gibi bir durum oldu sen öyle söyleyince benim için.Tsk canimm beni anladigin için ❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?