"Kafadar kızların yeri" ."Haydi hanımlar masalar boş kalmasın. Çaycı başı tazeleeee"

Tsk canimm beni anladigin için ❤❤

Alingan değilim fakat ben cumleyi doğru teleffuz edemedim diye yapamiyorsun oda anlamiyir gibi ima takindiğini hissettim acikcasi anlam veremdim birden :/
Alavere bi konu yok sadece arkadasla saka olsun diye takildimm hemen gemileri yaktinn ama sıkıntı degill burasi hapishane degil kavuslarda agalik taslayalimm:) saka olsun diye sadece kimse art niyet aramsinn:)

Alavere bi konu yok sadece arkadasla saka olsun diye takildimm hemen gemileri yaktinn ama sıkıntı degill burasi hapishane degil kavuslarda agalik taslayalimm:) saka olsun diye sadece kimse art niyet aramsinn:)
Ağalık mı taslıyorum böyle mi düşünüyorsun cidden saka ise sözüm yok dedim değil mi ? , Aynı cümleyi kendine dönder bir de ordan bkz. konuyu kapatıyorum kendi adıma , sevgiler ...

Canım ben espiri amaçlı olduğunu anladım ama çok hoş bir espiri sayılmazdı benim için. Yani gülmedim ama sinirlenmedimde. Dediğim gibi ben açıklama yaptığınız o mesajlarn hiçbirini okumamıştım zaten. Kendim uğraşıp uğraşıp denedim o zaman içinde. Hani okuyup okuyup anlayamamış gibi bir durum oldu sen öyle söyleyince benim için.

Canım ben espiri amaçlı olduğunu anladım ama çok hoş bir espiri sayılmazdı benim için. Yani gülmedim ama sinirlenmedimde. Dediğim gibi ben açıklama yaptığınız o mesajlarn hiçbirini okumamıştım zaten. Kendim uğraşıp uğraşıp denedim o zaman içinde. Hani okuyup okuyup anlayamamış gibi bir durum oldu sen öyle söyleyince benim için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…