- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.747
- 518
- Konu Sahibi nisankralicesi
-
- #3.481
hahahahHah hah haa,eniştelere ne oluyorsa,azcık kaçıkları daha çok seviyorlar.Benim eşim,öğretilmiş hanımcıklığı bırakıp,bana baksana sen diye ellerimi belime koyduğum gün,bana yeniden aşık olmuştu
Öyle sanki,bende anlamıyorum,hah adam şimdi bana okkalı bişey der diyorum,gülerek tamam tamam,laz damarın tuttu gene,senin dediğin olsun diyor,baştan bilseydim,hiç dil dökmeye uğraşmazdımhahahahkızgın olunca daha çok seviyorlar demek ki :))
hahahha :) senin işin kolaymış tatlım :))Öyle sanki,bende anlamıyorum,hah adam şimdi bana okkalı bişey der diyorum,gülerek tamam tamam,laz damarın tuttu gene,senin dediğin olsun diyor,baştan bilseydim,hiç dil dökmeye uğraşmazdım
Kapatma yüzünü
Dokktorrrr açtırma agzimi
Çok yaşa be denizin yosun kokusu :)Hah hah haa,eniştelere ne oluyorsa,azcık kaçıkları daha çok seviyorlar.Benim eşim,öğretilmiş hanımcıklığı bırakıp,bana baksana sen diye ellerimi belime koyduğum gün,bana yeniden aşık olmuştu
ah ah iyi hatırlattın . :)) sen ört bari@Enyalios u gören var mı,uymuştur yorgunluktan kuzum,üstünü örtelim bari,bu kızın hakkını nasıl ödeyeceğiz:-(
Aç bakemDokktorrrr açtırma agzimi
Örteyim kuzumu,ne tatlı kız değilmi,seviyorum onu yaah ah iyi hatırlattın . :)) sen ört bari
aynen ya bende öyle düşünüyorum❤♡❤♡❤♡Örteyim kuzumu,ne tatlı kız değilmi,seviyorum onu ya
KanKa ,ne diyosun bu işeBugün trafikteyken bir çift takıldı gözüme :) normalde umrumda olmaz ama oruç kafası ,saracak yer arıyorum ..neyse ..
Bunlar feci tartışıyor ..kızın kafası önde ,belli bir haltlar yemiş ve hatalı olan taraf kendisi ..adam kizin yüzüne vurdu önce ama belli kıyamıyor ,sinek ısırsa daha çok acırdı (asla savunmuyorum ,sadece elini kaldırmış olması bile şiddettir ve kabul edilemez. durumu anlamanız için detaylı anlatıyorum ) .. kiz hiç tepki vermiyor ,kafa yerde !!! Bu sefer adam itti kızı ,gitmek üzere hızla döndü arkasını ..kız engel olmak için elini uzattı ama adam çok sert savurdu o eli ..döndü yavrum arkasını ,giderken ağlıyor ,içim acıdı ..birde kendi eline yumruk attı ..belli ki kızı seviyor ve kıyamıyor ..
Tam o sırada ben giriyorum devreye :) camdan sarktim :) zalım kızlar , yine bir abiyi üzdüler, diye bağırdım :) yoğun bir cadde olduğu için sesin duyulmayacaginin da rahatlığıyla :) heeeyyyy abiiii, yazık değil mi sana ,değer mi bu zilliye, dik dur ,hülooooğğğ diye bağırdım ...ne güzel stres attım :))) ama abi çok üzüldü yaaaa ,kıyamam ...
Şimdi o zilli kıza sesleniyorum :) kesin kk yi okuyorsundur, bir konu aç da abimize naptın anlayalım
Insallahhhhh bu cuma günü ramazan gecesi 10 tane çocuğun olurAç bakem
Allah iyiliğini versin
çıldıracak şimdi kız sen ne yaptınInsallahhhhh bu cuma günü ramazan gecesi 10 tane çocuğun olur
Ben de isterim evde sakin sakin oturmayı ama ateş beni cagiriyoAllah iyiliğini versinsen oruçluyken dışarı çıkma bence
O değilde çok merak ettim mevzu neydi acep
Amin canım amin 10 tane çocuğun olsun ,seversin sen ,bakarsın ,fena mı :))Insallahhhhh bu cuma günü ramazan gecesi 10 tane çocuğun olur
tatlım bakmaktan çok 10 çocuğu doğurabilmek daha önemliAmin canım amin 10 tane çocuğun olsun ,seversin sen ,bakarsın ,fena mı :))
Bana gelBen de isterim evde sakin sakin oturmayı ama ateş beni cagiriyo
Ben de merak ettim :) bi konu aciverseydi ya :) yalnız kız %1.000.000 Haksız .net
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?