"Kafadar kızların yeri" ."Haydi hanımlar masalar boş kalmasın. Çaycı başı tazeleeee"

Bugün trafikteyken bir çift takıldı gözüme :) normalde umrumda olmaz ama oruç kafası ,saracak yer arıyorum ..neyse ..

Bunlar feci tartışıyor ..kızın kafası önde ,belli bir haltlar yemiş ve hatalı olan taraf kendisi ..adam kizin yüzüne vurdu önce ama belli kıyamıyor ,sinek ısırsa daha çok acırdı (asla savunmuyorum ,sadece elini kaldırmış olması bile şiddettir ve kabul edilemez. durumu anlamanız için detaylı anlatıyorum ) .. kiz hiç tepki vermiyor ,kafa yerde !!! Bu sefer adam itti kızı ,gitmek üzere hızla döndü arkasını ..kız engel olmak için elini uzattı ama adam çok sert savurdu o eli ..döndü yavrum arkasını ,giderken ağlıyor ,içim acıdı ..birde kendi eline yumruk attı ..belli ki kızı seviyor ve kıyamıyor ..

Tam o sırada ben giriyorum devreye :) camdan sarktim :) zalım kızlar , yine bir abiyi üzdüler, diye bağırdım :) yoğun bir cadde olduğu için sesin duyulmayacaginin da rahatlığıyla :) heeeyyyy abiiii, yazık değil mi sana ,değer mi bu zilliye, dik dur ,hülooooğğğ diye bağırdım ...ne güzel stres attım :))) ama abi çok üzüldü yaaaa ,kıyamam ...

Şimdi o zilli kıza sesleniyorum :) kesin kk yi okuyorsundur, bir konu aç da abimize naptın anlayalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…