- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
- Konu Sahibi nisankralicesi
-
- #3.441
Anammmm kizzzz valla sağol yaaa bişey öğrendik.sayendeİstediğin smileri paylaş hazır yerden ,üstüne uzun tıkla çıkıyor kısa terimleri tatlım
hadi kız merakta bırakma bizi :))Arkadaşlar geldi :) konsantre olamıyorumyazcam
Soyle artık bitti oruç en kötü abdest alırlar
hahah sen söylüyecektin amaSoyle artık bitti oruç en kötü abdest alırlar
Arkadaşlar geldi :) konsantre olamıyorumyazcam
Geldim
kız sende bi selam verip 3 gün gelmezsen olacağı oKizlar hiziniza yetişemiyorum masallah bi actim 600 msjokuyamadim k.bakmayin
Ayip ettin kiz ne 3 gunu dun gece girmedim sadecekız sende bi selam verip 3 gün gelmezsen olacağı o
Ay bende beklemedeyim cok merak ettim ne anlaticakDaughter of your father
yaaaa merak etmiş bütün millet toplanmış seni bekliyor burda hadiii lennnn senin keyfineee haaaaa kaç saat bekliycez burdaaa hadeeeee gavurun gizi
hahah enişte bey geldiyse :))Daughter of your father
yaaaa merak etmiş bütün millet toplanmış seni bekliyor burda hadiii lennnn senin keyfineee haaaaa kaç saat bekliycez burdaaa hadeeeee gavurun gizi
hahah hep aktif olmasın bacımAyip ettin kiz ne 3 gunu dun gece girmedim sadece
Yok yawww dünden beri kim.yazmis 600 mesajıAyip ettin kiz ne 3 gunu dun gece girmedim sadece
valla insanın bekledikçe beklentisi artıyorAy bende beklemedeyim cok merak ettim ne anlaticak
Enişteye pabucunu ters giydirir o bu saatte dahahahah enişte bey geldiyse :))
hahah hep aktif olmasın bacım
Benim bebişten firsat gelmiyorki bide ailem bizde iki gundur uzaktan geldiler kosturmaca yarin rayina otururhahah enişte bey geldiyse :))
hahah hep aktif olmasın bacım
saati mi var sanki bacımEnişteye pabucunu ters giydirir o bu saatte daha
anladım tatlım❤♡❤♡❤♡ inşallah daha çok gelirsinBenim bebişten firsat gelmiyorki bide ailem bizde iki gundur uzaktan geldiler kosturmaca yarin rayina oturur
Kesin azcık boş bise söylucek o zamanda burdan bir daş atarım onun kafasına bekletti bizi burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?