- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
- Konu Sahibi nisankralicesi
-
- #3.581
Ahahahaha beddua ederim bakSen ne içtin iftarda
Bi düzene sokamadın kendini heEe sabaha kdar oturınca
Iyi dedim yaaa Allah'ım daughter la eşine 5 çocuk daha ver dedim bu kötümü yani aaaaaaİyi yada kötü ne ettiysen misliyle seni bulsun
Dedum oğa yes dedi bağa ogeyŞimdi biz toplu ziftlencez
Son ikiye sana gelirim
Degit kızım yavAhahahaha beddua ederim bak
Bende istiyorımda şimdi oruc dıye es gectımBi düzene sokamadın kendini he
Ramazandan sonra senle bu sorunu aşalım
Yani yatmadan vakit geçmiyorBende istiyorımda şimdi oruc dıye es gectım
Vhalla en güzeliMaşallah Allah bağışlasın
Iııh ıhhh yok öyle bişey
Allah'ım güzel Allah'ım aha bu laz ussagu kürksüz hatunada babaannesi gibi 13 çocuk verde sussun artık hemide tez zamandaDegit kızım yav
Ya sorma . Akşam yürüyüşe çıktık herkeste bebek arabası birininki ağlıyor . Biri arabadan sarkıyor düz yolda bile rahat ettirmiyorlar insanıVhalla en güzelikıymetini bil
bol bol uyu be hiç birşeye sinirlenme
Çünkü günün birinde bebek olursa diyceksin ki ben baya dertsizmişim onla bunla kafa patlatmışım
aman bee böyle de çok ciddi konuştum
Sahura kadar tıkınıyorum sınra oyalanıyorım uykum geluo yatıom falan baktım orucken uyumakta mahsur yok yardırıyorumYani yatmadan vakit geçmiyor
Allah'ım güzel Allah'ım aha bu laz ussagu kürksüz hatunada babaannesi gibi 13 çocuk verde sussun artık hemide tez zamanda
Aynı durumdayız vallahi galiba sanırsamYa sorma . Akşam yürüyüşe çıktık herkeste bebek arabası birininki ağlıyor . Biri arabadan sarkıyor düz yolda bile rahat ettirmiyorlar insanı
İlk evlendiğimde evlilik heyecanıyla istemiştim ama şimdi istemiyorum
YapışşştırrrrrSahura kadar tıkınıyorum sınra oyalanıyorım uykum geluo yatıom falan baktım orucken uyumakta mahsur yok yardırıyorum
Senin çocuğun yokmuydu yahuAynı durumdayız vallahi galiba sanırsam
Kızma kızma geri aldım sözümü vazgeçtim sende bak keyfine anasını satıyım bide hiç sana söyleyen oldumu kız sinirlenince daha bi guzellesiyorsun maşallah
Yapışşştırrrrr
YoooookkkkkkkSenin çocuğun yokmuydu yahu
Pişt bi avatar at bakimKızma kızma geri aldım sözümü vazgeçtim sende bak keyfine anasını satıyım bide hiç sana söyleyen oldumu kız sinirlenince daha bi guzellesiyorsun maşallah
Bana değil ulen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?