- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.697
- 798
- Konu Sahibi nisankralicesi
-
- #3.621
Bebekten bebeğe de çok fark ediyor amaYa sorma . Akşam yürüyüşe çıktık herkeste bebek arabası birininki ağlıyor . Biri arabadan sarkıyor düz yolda bile rahat ettirmiyorlar insanı
İlk evlendiğimde evlilik heyecanıyla istemiştim ama şimdi istemiyorum
Önce ben dedim sen koy ben de koyucamOldu canım sen peçeni aç bende koyayım
BilmiyomuydunSen garfieldmısın
Ne dinlicen kizzBnde yatıcam müzik dinlicem biraz
O zaman maşallah diyim . Bence evde yaramazlık yapması dışarda yapmasından iyidir yaBebekten bebeğe de çok fark ediyor ama
Mesela benimki saatinde uyur kalkar
Heeşeyi yyer içer
Dışarda gıkı çıkmaz sabit durmadığımız sürece
Ama evde tam bir canavar
Ona rağmen zor geliyor bazen...ya ben mızmızım yada çocuk ona tam karar veremedim
Fekat dünyanın kaçışı olmayan en ağır sorumluluğu....2 saatliğine bırakacak kimsen de yoksa yandığının resmi :)
Allahh kolaylık versinBebekten bebeğe de çok fark ediyor ama
Mesela benimki saatinde uyur kalkar
Heeşeyi yyer içer
Dışarda gıkı çıkmaz sabit durmadığımız sürece
Ama evde tam bir canavar
Ona rağmen zor geliyor bazen...ya ben mızmızım yada çocuk ona tam karar veremedim
Fekat dünyanın kaçışı olmayan en ağır sorumluluğu....2 saatliğine bırakacak kimsen de yoksa yandığının resmi :)
Ahahahaha aynı anda koyalım o zamanÖnce ben dedim sen koy ben de koyucam
Hayır sen bana niye taktın kafayı anlamadım bak bebek duası ederim bu sefer hakketen ama
Tamam hazırlan ayarla resmi yok boyutu büyük falan der şimdiAhahahaha aynı anda koyalım o zaman
Ben sana dil çıkarmadım ki beHayır sen bana niye taktın kafayı anlamadım bak bebek duası ederim bu sefer hakketen amasen ayrıca neye işkillendin şimdi kızınca daha bir güzel.oluyorsun dedim.diyemi
Tamam hadiTamam hazırlan ayarla resmi yok boyutu büyük falan der şimdiekran resmini çekip kırp en iyisi
Canım sıkkın biraz canım bugün idare edin beniSen de gel ifşa olcaz şimdi
Canım sıkkın biraz canım bugün idare edin beni
TmmTamam hadi
Biliyorum sen soruma cevap verBen sana dil çıkarmadım ki be
Kıllanmadım be ne kıllancam sanki yüzümü mü gördünBiliyorum sen soruma cevap ver
Allahh kolaylık versin
Ahahaha bu senmisin kizzzKıllanmadım be ne kıllancam sanki yüzümü mü gördünhadi kaldırcam
Hayır dedemAhahaha bu senmisin kizzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?