- 8 Nisan 2017
- 57.259
- 306.582
- 698
- Konu Sahibi nisankralicesi
-
- #4.121
Günaydın :)Günaydın kızlar akşam büyük makara vardı ifşa olayları kaçırdınız malesefnerdeyse herkesi gördük Daughter of your father birde T Tweety haric
Dimi kafamız dağılıyor vallahi eğlence oluyor bdv aldatılan şiddet gören sorun yaşayanlarla dolu azcık nefes aldım burdaGünaydın :)
Dün gece miss world yaşandı resmen
Neler kaçırdılar neler....
Yuhh nerde :)Günaydın kızlar akşam büyük makara vardı ifşa olayları kaçırdınız malesefnerdeyse herkesi gördük Daughter of your father birde T Tweety haric
Yaaa akşam herkes koydu foto canımYuhh nerde :)
Nereye koyuyorsunuz fotoları :) profile miYaaa akşam herkes koydu foto canım
Heeeee 2 dakikalığına koydular valla ben bitek kurksuze attım özelden koymadım ama @JustHoldMeNereye koyuyorsunuz fotoları :) profile mi
Wuuu kaçırdım desene :) hiç etiket de yapmiysınHeeeee 2 dakikalığına koydular valla ben bitek kurksuze attım özelden koymadım ama @JustHoldMeKova hatunu @JustPeace _aTaLaNtE_ hepsi koydular
Aynen o bdv ne öyle bütün hayat enerjimi sömürüyor :) ama yinede vazgeçemiyorumDimi kafamız dağılıyor vallahi eğlence oluyor bdv aldatılan şiddet gören sorun yaşayanlarla dolu azcık nefes aldım burda
Ohaaa kaç kere yapcaz gelmedinkiWuuu kaçırdım desene :) hiç etiket de yapmiysın
Kova hatunuda pek bi güzel maşşallah birde atalante iki çocuk doğurmuş ama hiç göstermiyor just pek bir havalı kürksüz zati siyah beyaz bise attı çok.taninmamak için ama o da duru yaniWuuu kaçırdım desene :) hiç etiket de yapmiysın
Haberim yok ,nereye gelcemOhaaa kaç kere yapcaz gelmedinki
Günaydın kuzumGünaydın kızlar ❤❤
Kurksuz hariç kimseyi bilmiyorum :)Koca hatunuda pek bi güzel maşşallah birde atalante iki çocuk doğurmuş ama hiç göstermiyor just pek bir havalı kürksüz zati siyah beyaz bise attı çok.taninmamak için ama o da duru yani
Kızım arkadaşların yokmuydu senin bi gittin o gidiş senin ayağını napsın herkes yaaa özelden at bi foto bakem sende göreyim seniHaberim yok ,nereye gelcem
Bende ayaklarımı gösterirdim
Bende bilmiyordum öğrenmiş oldum akşamKurksuz hariç kimseyi bilmiyorum :)
İfşa olmak istesem ayak atmazdım herhaldeKızım arkadaşların yokmuydu senin bi gittin o gidiş senin ayağını napsın herkes yaaa özelden at bi foto bakem sende göreyim seni
Nasılsınız baya çene yapısınız yine :))Günaydın kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?