- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
- Konu Sahibi nisankralicesi
-
- #4.141
Baco bu kadar insan korkmuyor sen neden korkuyorsun yaaaaİfşa olmak istesem ayak atmazdım herhalde
Oooooo hemde nasil sormaaa sen kaçtın erkenNasılsınız baya çene yapısınız yine :))
Niye bizede atmadin hı başımız kelmiydi bizim?Heeeee 2 dakikalığına koydular valla ben bitek kurksuze attım özelden koymadım ama @JustHoldMe @Kova hatunu @JustPeace_aTaLaNtE_ hepsi koydular
Kız ne yapıyım uykum gelmiş uyumuşumOooooo hemde nasil sormaaa sen kaçtın erken
Korku değil de tedbir diyelim ..Baco bu kadar insan korkmuyor sen neden korkuyorsun yaaaa
O burdaysa helada demektir ❤Ahanda geldi iki çocuk annesi kız gene mi helâdasın_aTaLaNtE_
Zati hep o başlattı bi dedim sen sinirlenince daha güzel oluyorsun diye hadi resim köy hadi diye diye en son kendi koydu da bende ona attimNiye bizede atmadin hı başımız kelmiydi bizim?
Tamm bana at o vakitKorku değil de tedbir diyelim ..
O zaman kalırsın bile ışteKız ne yapıyım uykum gelmiş uyumuşum
Yok valla canima tak etti oturdugum yerden giriyom kamaralar cekiyo aman tın cekerse ceksin yıldım.valla yaAhanda geldi iki çocuk annesi kız gene mi helâdasın_aTaLaNtE_
Ahahahaha helâdan çıkamıyor kız meraktanO burdaysa helada demektir ❤
Kız ne yapıyım yatağın içinden yazıyordumO zaman kalırsın bile ışte
Baaanesi baaaannnneeeesssiiiiiZati hep o başlattı bi dedim sen sinirlenince daha güzel oluyorsun diye hadi resim köy hadi diye diye en son kendi koydu da bende ona attim
Deilim iste hıhO burdaysa helada demektir ❤
Patron zaten diyecek helada ne yapıyorsun diyeAhahahaha helâdan çıkamıyor kız meraktan
En çok olsa uyarırlar hem.nasil biryer orası kamera falan yaaaYok valla canima tak etti oturdugum yerden giriyom kamaralar cekiyo aman tın cekerse ceksin yıldım.valla ya
Haha niye kızDeilim iste hıh
Senide bekleriz o zaman amaKız ne yapıyım yatağın içinden yazıyordumsonra uyumuşum :)) neyse bir dahaki sefere yakaladım inşallah :)
Magaza icinde kamera var helada deilEn çok olsa uyarırlar hem.nasil biryer orası kamera falan yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?