- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
- Konu Sahibi nisankralicesi
-
- #4.321
Senden degerlimiHediye etmeyenin. ..........
Oha ama yuh artık ..bunlar ben nereye gidersem oraya mı gidiyo :))) in misin cin misin çık len ortayaşuan 2 tane varhaha
yeni üye sana yazarsa bil ki hayranlarından biriOha ama yuh artık ..bunlar ben nereye gidersem oraya mı gidiyo :))) in misin cin misin çık len ortaya
Teşekkür ederim .sen de olmasan ne yaparım ben :)Senden degerlimi
Valla ramazan geçsin ben kocayı görür cem nerde varsa burda izmirde onunda çok.ihtiyaci var tabi bende gidecemşöyle bir şeye ihtiyacım var. ay bu sene tatile de gidemiyecez zaten
hahah doğurmuyacam aaa
Ya babamsayeni üye sana yazarsa bil ki hayranlarından biri
Dedik sana dimiOha ama yuh artık ..bunlar ben nereye gidersem oraya mı gidiyo :))) in misin cin misin çık len ortaya
kız izmirde misin oh vallaValla ramazan geçsin ben kocayı görür cem nerde varsa burda izmirde onunda çok.ihtiyaci var tabi bende gidecem
kız haziran ortası gibi doğsun vakti var dahaAma cikarma kalsin orda yillik hamiş senei doldur bari
Tabi seni bi ben düşünüyorum zatiTeşekkür ederim .sen de olmasan ne yaparım ben :)
hahah hadi kocansaYa babamsa
başka neren ağrıyor kız
Aydındayım otobandan izmir 40 dakkakız izmirde misin oh vallahafta sonu bile gidersiniz . biz ne yapalım
kız haziran ortası gibi doğsun vakti var daha
oooo bi kaçamak yapın yahu ❤♡❤♡❤♡ ölü denize gitmek istiyorduk bebiş olunca gidemiyecezAydındayım otobandan izmir 40 dakkaiki gun bir otele goturcem spadan çıksın masaja girsin masajdan çıksın saunaya girsin hamama girsin yeterki herge rom ağrıyor diye söylenmesin
Bende çok.istiyorum orayı bu yıl kıprıs yapacak gibiyiz belki seneye oluroooo bi kaçamak yapın yahu ❤♡❤♡❤♡ ölü denize gitmek istiyorduk bebiş olunca gidemiyecezseneye inşallah❤♡❤♡❤♡
maşallah kız ❤♡❤♡❤♡ bi bebiş haberi gelir o zamanBende çok.istiyorum orayı bu yıl kıprıs yapacak gibiyiz belki seneye olur
Kız sende az değilsin yani hem konuşmak istemiyorsun hemde soruyorsun susss oruçlu bi kerem doktorhahaha
Tatile gidecez ne çocuğu yaaamaşallah kız ❤♡❤♡❤♡ bi bebiş haberi gelir o zamansonbahara doğru ❤♡❤♡❤♡
kız ne biliyim yaniKız sende az değilsin yani hem konuşmak istemiyorsun hemde soruyorsun susss oruçlu bi kerem doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?