- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.747
- 518
- Konu Sahibi nisankralicesi
-
- #4.281
hmmm :) iyi yapmışın yemeği yap yat dinlenGetirir zaten istesem evvelsi gün temizlik yaptım dedim diye getirdi hep kuru şeyler yiyemem ben sulu yemek yapicam bezelye yanına makarna kabak kavurmasi salata yada cacık
Valla yatıcam kimse tutamaz beni gece 4 buçukta yattım 9 da kalktım rekor kırdımhmmm :) iyi yapmışın yemeği yap yat dinlen
301 in arasında çok arkadaşı vardı şükür o psikolojiyi zor da olsa atlattılar.ama hep diyo emekli olsam bı dj durmam yer altındaEvet bide su yaş olayı var böyle riskli işlerde yaş beklenmeden emekli olunsa keşke
kız sende uyusuna Allah AllahValla yatıcam kimse tutamaz beni gece 4 buçukta yattım 9 da kalktım rekor kırdım
Allah yardımcısı olsun tatlım zor iş301 in arasında çok arkadaşı vardı şükür o psikolojiyi zor da olsa atlattılar.ama hep diyo emekli olsam bı dj durmam yer altında
Ayyy siz manisadamisiniz durmasın tabi çok.zor üç kuruş kazanacak diye kaç can gitti301 in arasında çok arkadaşı vardı şükür o psikolojiyi zor da olsa atlattılar.ama hep diyo emekli olsam bı dj durmam yer altında
Uyuyamadım yaaa uyku tutmadıkız sende uyusuna Allah Allahçene yapıyorsun burda
Allah yardımcısı olsun tatlım zor iş
Bakın bakayım şimdi var mıEee bilmem.bak nisan sen gelince iki kişi daha geliyor sen gidince gidiyor diyor
kız ben uykuya düşkünümdür :) ekstra bir şeyler olmazsa uyanmam hiçUyuyamadım yaaa uyku tutmadıLazi Oxorca azcık uykusuzluk verdi zaar hem sen uyudunda noldu kaçırdın ne varsa
Hayıryıvrım rekor Bende 8de kalktımValla yatıcam kimse tutamaz beni gece 4 buçukta yattım 9 da kalktım rekor kırdım
ben o kadar az uyusam başım ve gözlerim ağrırHayıryıvrım rekor Bende 8de kalktım
Ben kendi rekorumdan bahsetmiştimHayıryıvrım rekor Bende 8de kalktım
Kız bak bakam kaç ziyaretciben o kadar az uyusam başım ve gözlerim ağrır
şuanda yokKız bak bakam kaç ziyaretci
Ahahaaa tamam demekki onu takip etmiyorlarmisşuanda yok
ama yok kiAhahaaa tamam demekki onu takip etmiyorlarmis
Yok konsum gormedm ya bu ara pek bakamiom ama bgunden snra burdayim iki gun boyunca full :))
Ahahahaha takip ediyorlar kesinama yok kigidince onlarda gidiyor artık kimse
Hoşgeldin bakemmmYok konsum gormedm ya bu ara pek bakamiom ama bgunden snra burdayim iki gun boyunca full :))
Hbuldum bakem napan kııı :))Hoşgeldin bakemmm
Kııı değil gııı olcek o iyiyim bizim gız sen nassınHbuldum bakem napan kııı :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?