- 2 Ağustos 2016
- 1.483
- 27.396
- 428
- Konu Sahibi nisankralicesi
-
- #4.641
Niden çıldıvıyosun?Alooooğğğğğ
Çıldıvıcam
inşallah kolundan bahsediyorsundurUyh benimki agridi valla nasi dogurmusum hic bilmiyom
Hı tabi tabi koluminşallah kolundan bahsediyorsundur
nedense hiç inanmadımHı tabi tabi kolum
selam tatlım❤♡❤♡❤♡ hoş geldin ❤♡❤♡❤♡ iyiyiz tatlım. sen nasılın?Slaaamm hayirli iftarlar olsun insallah nasilsiniz hanimlar
ay inşallah tatlım❤♡❤♡❤♡ Allahım bi bebiş nasip eder sana ve isteyen herkese ❤♡❤♡❤♡Sukur bir hafta sagsalim atlattik bugunleri gorduk sukur iyiyim birde rabbim bebis nasip etse benden mutlusu olmayacak neolur dua edin olur mu
Ben yaparsam olur :))kız bu nebu kadar uzun konuşma oluyor mu
öyle diyorsun yani
OlabilerSende koycanmi foto
Hadi bekliomOlabiler
Yaa bende görmek istiyorum sizii :)Öldüm bittim valla bugün yaaaa
Kız deme ööyleee,3 çocuğum normal doğduu,hala iğneden korkuyorum,sen bizi anlayamazsın taammıNasi pırtlatacan sen o bebegi gı igneden korkuyon
Temam gece 01.01 ifşa time dedikyaYaa bende görmek istiyorum sizii :)
Yaaa ben hiç doğuramam normal.gibi geliyor bende ogneden korku var hemide daha beteri bayılma var napcezKız deme ööyleee,3 çocuğum normal doğduu,hala iğneden korkuyorum,sen bizi anlayamazsın taammı
Yok bayılamıyosun canım,o kibar şeysi,o acı seni öyle uyanık tutuyorki:-(Yaaa ben hiç doğuramam normal.gibi geliyor bende ogneden korku var hemide daha beteri bayılma var napcez
Neden gece 1 bacımTemam gece 01.01 ifşa time dedikya
Benim hiç açıklığım yoktu doğuma gittiğimde sezeryana aldılar beniYok bayılamıyosun canım,o kibar şeysi,o acı seni öyle uyanık tutuyorki:-(
Ayyy en çok korktuğum normal doğum gerçi ben damar yolu açılırken bile hüngür hüngür ağladıydım da hemşire kızcağız ben gideyim sonra tekrar deneyelim dediydi sezeryanla kötü normal doğurmakta en iyisi doğurmamakYok bayılamıyosun canım,o kibar şeysi,o acı seni öyle uyanık tutuyorki:-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?