- 13 Eylül 2015
- 21.919
- 68.884
- 598
- Konu Sahibi nisankralicesi
-
- #4.661
Ovv,kahveleri sürelim ocağa,gece biri vurunca külkedisi prensesleri göreceğizTemam gece 01.01 ifşa time dedikya
Doktor 1 de ifşa etcek kendiniNeden gece 1 bacım
Ovv,kahveleri sürelim ocağa,gece biri vurunca külkedisi prensesleri göreceğizTemam gece 01.01 ifşa time dedikya
Senide görelim yok öyle bakıp bakıp göstermemekOvv,kahveleri sürelim ocağa,gece biri vurunca külkedisi prensesleri göreceğiz
Doktor kim sibeyl :/Doktor 1 de ifşa etcek kendini
sezryan da iğne yapılmıyor mu kızYaaa ben hiç doğuramam normal.gibi geliyor bende ogneden korku var hemide daha beteri bayılma var napcez
Babişinin kızişiDoktor kim sibeyl :/
Işte sırf bu yüzden doyurmaktan vazgeçebilirimsezryan da iğne yapılmıyor mu kızhele onda daha büyük kesik oluyor
hamile kalırsan tatlım yapacak bir şey yokIşte sırf bu yüzden doyurmaktan vazgeçebilirim
Kızlar ya aramızda sinsi bir erkek varsa :sSenide görelim yok öyle bakıp bakıp göstermemek
Ne diyosun canım senBabişinin kızişi
Oğlum.olursa askere gideceği zaman kızım.olursa evleneceği zaman doğurmayı düşünüyorumhamile kalırsan tatlım yapacak bir şey yokmecbur doğuracaksın
hahahahah deliOğlum.olursa askere gideceği zaman kızım.olursa evleneceği zaman doğurmayı düşünüyorum
Offff çikolata yaaaa anlamıyorsun ama beniKızlar ya aramızda sinsi bir erkek varsa :s
Ne diyosun canım senbabiş kim kıziş kim tohtur kim
Canım onu derdi yalnız kalmamakhahahahah delisenin istediğine kalmıyor işte anne ben sıkıldım geliyorum derse hop hastanedesin
hahah oruçlarda açılıncaOffff çikolata yaaaa anlamıyorsun ama beniDaughter of your father tabiki ben ona gavurca sevmedigim.icin doktor diyom cilve doktoru gavurcadan türkçe tercüme babasının kızı
Sıkılma bebegim sana kardeş gönderirim ben derimhahahahah delisenin istediğine kalmıyor işte anne ben sıkıldım geliyorum derse hop hastanedesin
doğursun kız bebişinin olması cidden çok güzel bir duygu ❤♡❤♡❤♡Canım onu derdi yalnız kalmamakkendine arkadaş doğurmak istiyoe o yüzden zamanlama böyle
Bak şimdi nasil anladı beni dimi amaCanım onu derdi yalnız kalmamakkendine arkadaş doğurmak istiyoe o yüzden zamanlama böyle
Annem bana gösterme de,elletme de dedi,ben annemi dinlerimSenide görelim yok öyle bakıp bakıp göstermemek
Daugtere doktor diyomuşsun ben ne bileyim kimin adı doktor kime ne dedinOffff çikolata yaaaa anlamıyorsun ama beniDaughter of your father tabiki ben ona gavurca sevmedigim.icin doktor diyom cilve doktoru gavurcadan türkçe tercüme babasının kızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?