- 30 Ocak 2017
- 14.905
- 200.432
- 598
- Konu Sahibi nisankralicesi
-
- #4.721
Bende bilmiyorm ki
Bende bilmiyorm ki
O ne demek kızadam seni zaten bırakmıştır tatlım
ben sade portakal suyu alabilir miyim :)Eki Görüntüle 2003871 kızlar bugün ikram.benden taze sıkılmış şeftali çilek kayısı elma portakal buyursunlar efemmm
şey nasıl açıklasam kiO ne demek kız
Ahahahahaha olmayan irkek gelecek.senin çikolatanın resimlerini kullanacakBende bilmiyorm kiaramıza sızıp ya resimlerimizi görürse :s
Bekle bekleUyumucam ısrarla bellic en seni
Inşallah canım biz bi gidek bakalımniğdedeyim de tatlım şimdilik doğu karadenizi yeni yaptık bizbu sene ölü deniz düşünüyorduk bebiş çıktı gidemiyecez seneye artık o taraf :))
Bu vitamin bombası bundan alben sade portakal suyu alabilir miyim :)
şey nasıl açıklasam ki
gitmediyseniz gidin tatlım❤♡❤♡❤♡ mükemmel bir manzarası ve doğası varInşallah canım biz bi gidek bakalım
karışık sevmiyorum benBu vitamin bombası bundan al
Bak gostermiceksen kendini söyle boşa beklemiyimBekle bekle
Hep tetikte olmak lazmAhahahahaha olmayan irkek gelecek.senin çikolatanın resimlerini kullanacak
Temam kuzumgitmediyseniz gidin tatlım❤♡❤♡❤♡ mükemmel bir manzarası ve doğası var
Anlamadm amaben sade portakal suyu alabilir miyim :)
şey nasıl açıklasam ki
Valla nisan şimdi olduğum yerden gidip totomu kaldırıp portakal sıkamam bunuda kocişko sıktı zatenkarışık sevmiyorum bensade portakal suyu
Eeee ben erkeğim zaten sen bilmiyomuydunHep tetikte olmak lazmşimdi atıyorum denizyosunu erkek olsa ya da ben erkek olsam nerden bilebilirsiniz
bundan sonra sana ''cilve doktoru '' diye hitap edeceğim
boşver tatlımAnlamadm ama
hahah
Prof.Dr.olması gerektiğinden fazla değil aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?