- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.697
- 798
- Konu Sahibi nisankralicesi
-
- #4.761
Seni göreceğiz mi bugün conem :)Yokkk artık benden bir.yas büyüksün sen yaşlı olan ettin kendini hemen
Benden küçülmüşsün yaaa ben 22 ye yeni girdiydim simdik 27 olacez ınsallahh 9 yıllık evliymiş hatun eee bole olunurda cilveli olunmazmi
Evet beynen ve ruhen öyle ama dış görünüm şahsen 17-18 yaşlarımı tercih ederimBence de ,hiç öylesine söylenmiş bir söz değil ..
Doktor koyarsa bende koyiremSeni göreceğiz mi bugün conem :)
Olmadı eltiyi koy :)
18 de evlenmiştir hahahaKız.kac yaşında evlendin sennn
hahah hadi git bakalımBen duşa kaçar...fazla konuşmayın yetişemiyorum sonra mobilden zor oluyi
20 de evlenmiş şimdi 29 çok.calisti o erken.prof oldu18 de evlenmiştir hahaha30 da profesör olduğuna göre
Tmm cabuk gel sıhhatler olsunBen duşa kaçar...fazla konuşmayın yetişemiyorum sonra mobilden zor oluyi
ilerki yıllarda ne olur acep20 de evlenmiş şimdi 29 çok.calisti o erken.prof oldu
En olgun yaşıdır. Fiziki olarak en oturduğu yaştır. Yüz kemikleri vücud hatları tam anlamıyla oturur. Yüzüne bakınca anlarsın ne muhteşem göründüğünüBence de ,hiç öylesine söylenmiş bir söz değil ..
Bir yıla kalmaz 10. Yılda ordinaryüs olacak kanımca sonra rektör sonrada dünyada bir numara cilve okulu sahibiilerki yıllarda ne olur acep
kız 30 yaşına gelmeden motive mi ediyorsun kendiniEn olgun yaşıdır. Fiziki olarak en oturduğu yaştır. Yüz kemikleri vücud hatları tam anlamıyla oturur. Yüzüne bakınca anlarsın ne muhteşem göründüğünükadınlığının doruğundadır çünkü
OwwwwwwEn olgun yaşıdır. Fiziki olarak en oturduğu yaştır. Yüz kemikleri vücud hatları tam anlamıyla oturur. Yüzüne bakınca anlarsın ne muhteşem göründüğünükadınlığının doruğundadır çünkü
hahahahhahaBir yıla kalmaz 10. Yılda ordinaryüs olacak kanımca sonra rektör sonrada dünyada bir numara cilve okulu sahibi
Seri basar kitabı dünyada en çok.basilan en çok.alinan kitap.olurhahahahhahaartık kitap felan basar cilveliğin 20 altın yolu
türkiye de kesin 1. olurdaSeri basar kitabı dünyada en çok.basilan en çok.alinan kitap.olur
Gerçekler bunlar hayatım :)kız 30 yaşına gelmeden motive mi ediyorsun kendini
Vallahi koca kk ya konu oldu türkiye değil.dunyaya olurtürkiye de kesin 1. olurda
:))Gerçekler bunlar hayatım :)
valla öyleVallahi koca kk ya konu oldu türkiye değil.dunyaya olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?