- 30 Mart 2017
- 3.233
- 18.086
- 128
- Konu Sahibi nisankralicesi
-
- #4.961
Ivit ikizim biz koyduk ama bizi kandirdilarBen dün koydum canom görmedin mikoyan oldu mu buğün hep bizi kandırıyorlar koymadılar
Eee biz neden gece birde dedik canimmmmmBende kimseyigormedm de 01 01 cok gec ya bnde 12:00 olsa dha ck kisi burda olabilirdi
ben yatağa girdim . ya milletin işi gücü olur 1 de yanlış bence zamanBende kimseyigormedm de 01 01 cok gec ya bnde 12:00 olsa dha ck kisi burda olabilirdi
He niye öyle yaptılar ki şimdi hayellerimize çimonto döktülerIvit ikizim biz koyduk ama bizi kandirdilar
Bilmem bnde onu soruom kmin fikriydi bu bna sorsaydnz keske solerdm hahahahEee biz neden gece birde dedik canimmmmm
Sen bir an önce doğur benceben yatağa girdim . ya milletin işi gücü olur 1 de yanlış bence zaman
Ya biz yaşlıyKen güzeliz denizin yosun kokusu :)Öhhö öhhööö
Kiz 01 01 de nolcek ay biri banada anlatsin yahuuHe niye öyle yaptılar ki şimdi hayellerimize çimonto döktüler
hahah niye kız aaa dursun çocuğun rahatına karışıyorsunSen bir an önce doğur bence
Çok.suh bakma vallahi nazar olursunona özel şuh bakcam anlaşıldı
Kendimden şüphelencem şimdi hee
Ziyaretçi akınına uğramamak için tabikisiBilmem bnde onu soruom kmin fikriydi bu bna sorsaydnz keske solerdm hahahah
ziyaretçi sayısı 2 olduO zamaaaannn simdi burada olanlar haydin koyalim bitsin gitsin
Cik yataktan artikkkben yatağa girdim . ya milletin işi gücü olur 1 de yanlış bence zaman
Hadi koy :) start verO zamaaaannn simdi burada olanlar haydin koyalim bitsin gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?