- 2 Ağustos 2016
- 1.483
- 27.396
- 428
- Konu Sahibi nisankralicesi
-
- #4.981
Biri eltiziyaretçi sayısı 2 oldu
Bilmiyorum kiKiz 01 01 de nolcek ay biri banada anlatsin yahuu
Dün sen naptın gece foto koydun dimi bugünde diğerleri koycekKiz 01 01 de nolcek ay biri banada anlatsin yahuu
12 de bakarsnz yok koyardnz bire kadr cogu gider yatar :))Ziyaretçi akınına uğramamak için tabikisi
Doğurursan eniştemin çekeceği varhahah niye kız aaa dursun çocuğun rahatına karışıyorsun
Yok kız o beni seviyir nzarı değmez heral deÇok.suh bakma vallahi nazar olursun
Tmm bekliom ayhh sni ck merk ediom heycn yaptm smditamam ben koyup kaldırcam eşim görmeden
Eltim basima bela oldu yaaaBiri elti
Yavyum gece 1 de herkes fotosunu profil yapıcakmş. Ama hepimiz o saatte uyuyor olacağızCik yataktan artikkk
Dün ben gözükmüyomuşum öyke demişlerdi , ama isim olarak niyeyse :Sama ziyaretçi var hala ...
Yavyum gece 1 de herkes fotosunu profil yapıcakmş. Ama hepimiz o saatte uyuyor olacağızCik yataktan artikkk
Bu çok kibar olduTmm bekliom ayhh sni ck merk ediom heycn yaptm smdi
Ziyaretciler kibarca soluom defolunnnn :))
Hayatta hep kibarliga onem vermisimdir :)))Bu çok kibar oldu
Tek idolumsunHayatta hep kibarliga onem vermisimdir :)))
Anladim ivit start verilsin ve kosu baslasin o zamanYavyum gece 1 de herkes fotosunu profil yapıcakmş. Ama hepimiz o saatte uyuyor olacağız2 kişi birbirine bakıp şiirler okuyacak burada herhalde bende diyorum ki şimdi koyalım
Bekliyos :)tamam ben koyup kaldırcam eşim görmeden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?