- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.747
- 518
- Konu Sahibi nisankralicesi
-
- #5.461
aynen öyle vallaVar tabi ikizim daş gibi hatunlariz behh
Ayyyhhhh sagolda sabah erken kalkcan ve anaacim bize bakma sen biz dötü devirip yatioz 12 saat iş var yarınGidicim napimmm ya sizi birakamiyorem
Ablamsinn abee senden korkmayan tas olssun atarsin alimallahaynen öyle vallakendine çirkin diyen olursa topikten atarım valla
Ayh ya sorma bide bugun bisi ogrendim bayramda sadece 2 gun izin varAyyyhhhh sagolda sabah erken kalkcan ve anaacim bize bakma sen biz dötü devirip yatioz 12 saat iş var yarın
sinirlendiriyorlar ya gece geceAblamsinn abee senden korkmayan tas olssun atarsin alimallah
Neeee tühhh kız başka iş baksana sen yaaa olurmu böyleAyh ya sorma bide bugun bisi ogrendim bayramda sadece 2 gun izin var
ya tatlım başka bi iş bakAyh ya sorma bide bugun bisi ogrendim bayramda sadece 2 gun izin var
Ahahahahaha kim sinirlendirdi senisinirlendiriyorlar ya gece gece
Son hakkında tut beni oldu kaldinmi aha sen böle
bak yine arkamdan konuşulmuş
kim kimi tutuyor ne oluyor burda
Yine mi geldin sen ne işler karıştırıyorsunya tatlım başka bi iş bakAdam ihtiyacın olduğunu biliyor
Ahahahahahahajajja
hahah burda kiAhahahahaha kim sinirlendirdi seni
Allah Allah gelecem dedim yaYine mi geldin sen ne işler karıştırıyorsun
Kiz sinirlenme gece gece pırtlama felan olur sabahi bekle barisinirlendiriyorlar ya gece gece
Hayır sen yatsana artık 8 buçuk.aylik hamile.kadin napiyo bu saatte topiklerde
Bekle bebik dogsun gorurum ben onuHayır sen yatsana artık 8 buçuk.aylik hamile.kadin napiyo bu saatte topiklerde
uykum yok bacımHayır sen yatsana artık 8 buçuk.aylik hamile.kadin napiyo bu saatte topiklerde
GorcezzzzBekle bebik dogsun gorurum ben onu
doğurmuyacamKiz sinirlenme gece gece pırtlama felan olur sabahi bekle bari
Aynen hepimiz de var o cevher tatlımVar tabi ikizim daş gibi hatunlariz behh
inşallah hepiniz 2-3 tane bebişi olurBekle bebik dogsun gorurum ben onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?