- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
- Konu Sahibi nisankralicesi
-
- #5.481
Allah allah bizde böyle birşey oldumu bi tarafında yaş varmı onuda benden biliyon derleruykum yok bacımvardı sizin yüzünden kaçtı şimdide yatamıyorum::)
Tut icinde kacmasindoğurmuyacam
haha ciddiyim bak uykum vardıAllah allah bizde böyle birşey oldumu bi tarafında yaş varmı onuda benden biliyon derler
Bir bir versin amainşallah hepiniz 2-3 tane bebişi olur
Tek basina yapilmiyo ne yazik kiinşallah hepiniz 2-3 tane bebişi olur
Yakalasaydinnnnhaha ciddiyim bak uykum vardıkaçtı gitti
sana direk üçüz versin inşallah❤♡❤♡❤♡Bir bir versin ama
sana da bi koca+2 bebiş versinTek basina yapilmiyo ne yazik ki
benim uyku çok hızlı kaçtı mı bi bakmışın yok olmuşYakalasaydinnnn
sana direk üçüz versin inşallah❤♡❤♡❤♡
sana da bi koca+2 bebiş versin
Mersi almiymmmm cinimmm ben tek tabanca superim hiccc cekemem kariii yemegin tuzu az olmus diyen bi orangutan istemiyorum evimdesana direk üçüz versin inşallah❤♡❤♡❤♡
sana da bi koca+2 bebiş versin
hepsi öyle değil canım merak etmeMersi almiymmmm cinimmm ben tek tabanca superim hiccc cekemem kariii yemegin tuzu az olmus diyen bi orangutan istemiyorum evimde
Gozlerimi de mi goremedinGöremedik seni
hahah kızı rahat bırak aaaaNeşe valla ben yemegimi2yedim.artik.daha fazla yüreğim kaldırmıyor yatiyom ben artık yanlız gitmeden oDaughter of your father a söyleyin sabaha özelde resmini görmek.istiyom bende onu görcem yok öyle.kaytarmak
Ahahahahaha orangutannMersi almiymmmm cinimmm ben tek tabanca superim hiccc cekemem kariii yemegin tuzu az olmus diyen bi orangutan istemiyorum evimde
Ay bendeki sansla öhöm tam trene bakani denk gelirhepsi öyle değil canım merak etme
Birakmamhahah kızı rahat bırak aaaa
Çabuk özelden foto at bana
AhahahahahaAy bendeki sansla öhöm tam trene bakani denk gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?