- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.747
- 518
- Konu Sahibi nisankralicesi
-
- #5.581
oılmam mı çok heycanlıyım❤♡ tatlım ben çıkıyorum da yarın yine görüşürüz ❤♡❤♡Yaa yerim! Nasıl geçti. Bildiğin geliyor minik heyecanlı mısın?
kızlar yatıyorum ben ❤♡❤♡❤♡ herkese iyi geceler
Şükür iyi şekerim , sen de keyifler nasıl ?
Smile bakmak istemiyorumm evet amaabu saatte mi
oılmam mı çok heycanlıyım❤♡ tatlım ben çıkıyorum da yarın yine görüşürüz ❤♡❤♡
sen hala burda mısınbende 12 den sonra kapatacamay uykum gelmedi gidiyim de yatıyım bari
Buyur canım hergün bekleriz hepimizÇok şükür tatlım, bensiz kaynatıyorsunuz aşk olsun!
Ben gözüküyor muyum bu sefer tatlım alt da dün yok demiştiniz sanırım :/@Enyalios çözdüm ben bu işi. Prolarda ziyaretçi gibi dolanıyor. Bak nisan gitti ziyaretçi gitti.
Çevrimiçiliğimiz açık olup , sayfa konumumuz kapalıysa kullanıcı sayısı olarak gözüyoruz ama ismimiz gözükmüyor.
Ama ikiside kapalıysa , ziyaretçiyiz
Yarın su stoğunu güncelle ,riske atma :)Normal de hiç içmiyorum çesme suyu ondan oldu tatlım ya , küçük şehir ama yine de berbat sular :/
töbeneğuzuuu
Gözükmüyorsun bir ziyaretçi var sanırım sennsinBen gözüküyor muyum bu sefer tatlım alt da dün yok demiştiniz sanırım :/
Ne gada da enercik bir kiçuaz
Valla ben Bu gece sansliydim. Sigaram bitti ezan başladı ,kalktım 2 bardak su ictim ezan bitmeden .karnım yirtiliyo o ayrıHer gece çene yapıcam diye 5 fırt kaçırıyorum . Sahurda teli elime almıcam artık
Kesinlikle atmamYarın su stoğunu güncelle ,riske atma :)
@Enyalios çözdüm ben bu işi. Prolarda ziyaretçi gibi dolanıyor. Bak nisan gitti ziyaretçi gitti.
Çevrimiçiliğimiz açık olup , sayfa konumumuz kapalıysa kullanıcı sayısı olarak gözüyoruz ama ismimiz gözükmüyor.
Ama ikiside kapalıysa , ziyaretçiyiz
Ben son 2 dakika kala farkettim, hemen yarım sigara içtim dişimi fırçaladım su içtim . Motor takılmış gibiValla ben Bu gece sansliydim. Sigaram bitti ezan başladı ,kalktım 2 bardak su ictim ezan bitmeden .karnım yirtiliyo o ayrı
Beni keklemiyorsan , niye acepGözükmüyorsun bir ziyaretçi var sanırım sennsin
Ee yeni yedik içtik ,yakmak lazımNe gada da enercik bir kiçuaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?