- Konu Sahibi nisankralicesi
-
- #5.621
Dinlerim tabi ki :) Sen net paketi mi yapıyorsun tatlım ?Benim yerimede dinle
Yok canım internet var evdeDinlerim tabi ki :) Sen net paketi mi yapıyorsun tatlım ?
Tamam tatlımYok canım internet var evde
Ben tabi kiHuhuwww kimse uyanmadimmi daaaa:)
At yavyum :) geç oldu kusura bakma canım uyumuşum dün şarjım az şimdideMakyajsız da bence giderimiz var kızzz kendimize ayıp etmeyelim doğal halimi atayım mı , ama şimdi ki değil bir yıllık şimdi makyajı silmedim eringeç emoji
Gene niye sinirlendin bana
Bebeni yisinler oyh ginaydin o zaman:)Ben tabi kisabahın körü uyanan bebem varken
Ginaydin guzellik❤Bu arada günaydın kızlaar ♡♡
Neler yapıyorsun ♡ :)Ginaydin guzellik❤
fotona nolduki aceba çok karizmatikti bence kaldırmasaydın keşkeBen tabi kisabahın körü uyanan bebem varken
Günaydın canımcım :)günaydın kızlar hemen selam verip kaçıcam:)
Ben seni hala göremedim bu aradafotona nolduki aceba çok karizmatikti bence kaldırmasaydın keşke
ben de görmedim yok:) sadece o avatar resmini biliyorumBen seni hala göremedim bu aradaKova hatunu beybisi
Ya bu nickler niye değişir kiii tanıyamıyorum sizi :/ kimdin bacım senben de görmedim yok:) sadece o avatar resmini biliyorum
eski profil fotom buydu :) özlden mesaj atim nickimi:)Ya bu nickler niye değişir kiii tanıyamıyorum sizi :/ kimdin bacım sen
bi ton sebep varYa bu nickler niye değişir kiii tanıyamıyorum sizi :/ kimdin bacım sen
Hangisi kızfotona nolduki aceba çok karizmatikti bence kaldırmasaydın keşke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?