- Konu Sahibi nisankralicesi
-
Hahahah kaza olmazsa zirvede bırakacağım bir adet 7 aylık bebe var elimde :)Yok ben daha yeni geldim,bir bardak içtim daha..3 çocuğun olsun,sende katlarsın bu saatte,hehheh...
Iyi eğlendik ozaman :)) eden olur herhal bilmiyorum ki cocuk yok ya bende :))Yok be yaa :) ortam şenlendirmeceydi onlarbebelerimin arabasını öyle birşeye malzeme eder miyim :))
Allah bagislasin canım :)Hahahah kaza olmazsa zirvede bırakacağım bir adet 7 aylık bebe var elimde :)
bak onu unutmuşum bileYazın Diyarbakır ,kışın Mardin
Ben de karıştırıyorum artıkhe bide van vardı
Bizde girdik icabında,duvardaki çentikleri görmedin mi,hey gidi,heeyEyvallah bacım sagolasin, eksik olma
Zaten mapus damı siz kibinlere göre bir yer değildir :)
Aminn :) Düşünüyorsanız Allah size de nasip etsin sağlıcakla huzurlaIyi eğlendik ozaman :)) eden olur herhal bilmiyorum ki cocuk yok ya bende :))
Allah bagislasin canım :)
2 yıl sonraki konu başlığını görür gibiyim,"2.ci çocuk,ne dersiniz kızlar",Hahahah kaza olmazsa zirvede bırakacağım bir adet 7 aylık bebe var elimde :)
Aynen :)Iyi eğlendik ozaman :)) eden olur herhal bilmiyorum ki cocuk yok ya bende :))
Allah bagislasin canım :)
Zenginlik zor be canımbak onu unutmuşum bile
Porşingen sıtrayzeZenginlik zor be canım
Bugün bakkala hangi arabanla gittin
Aynen :)
O zihniyette birinin cok da saglikli olabileceğini dusunmuyorum ..
taşındı da bandan kurtuldum
Seni ne zaman görsem burdasın. Senin centikler dikkat çekmiyor o yüzden ..bana baksana ,haftanın 6 günü banliyim :) çentik atacak duvar kalmadıBizde girdik icabında,duvardaki çentikleri görmedin mi,hey gidi,heey
Ben de şahini uzağa park etmiştim ,itmeden de yürümüyor kaportasina yandığım :) mecbur 50 metre yürümek zorunda kaldımPorşingen sıtrayze
Bizim Katyayı yollayayım sanaBen de şahini uzağa park etmiştim ,itmeden de yürümüyor kaportasina yandığım :) mecbur 50 metre yürümek zorunda kaldım
Aha da geldiBeleş Cay var dediler geldik selammmm herkeseeee
Benimko durulacak gibi degil kadin esimle ayrilmam için aklina gelebilecekher türlü pisliği yapiyor hemde sinsi sinsi iki yüzlü iki yüzlü. Ogluna bana cok iyi davraniyomus havasi verip arkamdan neler çeviriyo bir bilsen illet iki yüzlü şeytan diyim ohh rahatladimeltim yok keske olsa da onunla uğraşsa tek erkek esim oda saf annesine çok düşkün ne dese inaniyo okuyup üfleyip bizde huzur birakmiyo diyim sen anla Allah uzak etsin böyle insanalrdan herkesi
neee güzel daimm olsun insallah canimm benimm
Seni ne zaman görsem burdasın. Senin centikler dikkat çekmiyor o yüzden ..bana baksana ,haftanın 6 günü banliyim :) çentik atacak duvar kalmadı
Yok ben ecnebi sevmiyom, bizde hatçe varBizim Katyayı yollayayım sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?