- 2 Ağustos 2016
- 1.483
- 27.396
- 428
- Konu Sahibi nisankralicesi
-
- #6.421
Ginaydin kimse bizi itikitlemesede@JustPeace @Daughter of your father @JustHoldMe kızlar kulaklarım gece boyu çınladı yahu . iftiralar felan :)))
Kızlar benim arkamdan konuşmuş özellikle @JustPeace gelince gorecek o:) o yüzden etiketledim yoksa neden etiketleriyim tatlım benim ❤❤❤Ginaydin kimse bizi itikitlemesede
Tmmm annadim:)Kızlar benim arkamdan konuşmuş özellikle @JustPeace gelince gorecek o:) o yüzden etiketledim yoksa neden etiketleriyim tatlım benim ❤❤❤
Nasılsın ? ❤❤Tmmm annadim:)
Kndimi hissetmiyorum sapsal gibiyimNasılsın ? ❤❤
niyet tatlımKndimi hissetmiyorum sapsal gibiyim
Bilmiyorm ki sicak oruc is ustune olaylar olaylar leyla gigi oldum.inanniyet tatlımhayırdır
Günaydın diyeyim bana cuk oturuyor şuanBilmiyorm ki sicak oruc is ustune olaylar olaylar leyla gigi oldum.inan
Canım sana değildi kendi benliğime atılmış bir tokattiSağol çok iyi çıkmış
Eeeeeee sen hesaplaaaa ışte bir bucukda yattım 3 de kalktım 4 buçukta yattım şimdi kalktımMasallah kac saatir uyuyon
kolay gelsin tatlım yaBilmiyorm ki sicak oruc is ustune olaylar olaylar leyla gigi oldum.inan
maşallah❤♡❤♡❤♡ inşallah bebişin olurda o zaman görürüm rekoru :)Eeeeeee sen hesaplaaaa ışte bir bucukda yattım 3 de kalktım 4 buçukta yattım şimdi kalktımbenim kafa basmiyor
Kızım bu ne biçim laf dua mi ediyon bedduami belli değil vallakolay gelsin tatlım ya
maşallah❤♡❤♡❤♡ inşallah bebişin olurda o zaman görürüm rekoru :)
Dua dua kiz bebise sarilip uyimak daha guzell❤Kızım bu ne biçim laf dua mi ediyon bedduami belli değil valla
Sıkılıyoz sen?Ruhgibiyim.com napiyonuz hatunlar
Kız doğru diyor...bazen 2 saat uyku ile yetinmeyi bilceksinKızım bu ne biçim laf dua mi ediyon bedduami belli değil valla
Vhalla tam bir fikrim yık nasıl olduğuma...sanırım bende sıkılıyorumSıkılıyoz sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?