- 2 Ağustos 2013
- 9.439
- 45.111
- 548
- Konu Sahibi nisankralicesi
-
- #6.441
Naber color :)Hu huuu
Ahahahaha dua ediyor bebeğim olsun diye beddua ediyor uyumayayım diyeDua dua kiz bebise sarilip uyimak daha guzell❤
DayanamamKız doğru diyor...bazen 2 saat uyku ile yetinmeyi bilceksin
Iyi olmaya calisiyorum beynim sulu suanNaber color :)
Bende öyle diyordum ama dayanıyormuşum :)Dayanamam
Iyi olmaya calisiyorum beynim sulu suanherseyy buguluu
Aclik degil ya çok şükür de yani açlıktan sa bile benim.haberim yok.noldu ki açlıktan sanırım .
Aclik degil ya çok şükür de yani açlıktan sa bile benim.haberim yok.
Diyetteyim de oyle kendimi kasmiyorum bacisi yerim herseyden benim diyet felsefem buDiyettesin sanırım vitaminler mi gidik ne ?
Felsefeni sevsinler bacısıDiyetteyim de oyle kendimi kasmiyorum bacisi yerim herseyden benim diyet felsefem bu
Olmasi gereken bu degil mi ama kas kendini yeme hicbirsey ondan sonra istedigin kiloya ulas sonra ipin ucu bi kacsin hoooop yine ayni konumdasinFelsefeni sevsinler bacısı
Çok güzel uyandırdım , görünce cigara yakmak isteyeceksinGoooğd baayyyysabah beni güzel uyandır
her ikisi de ama dua daha ağır basıyorKızım bu ne biçim laf dua mi ediyon bedduami belli değil valla
aynen❤♡❤♡❤♡Dua dua kiz bebise sarilip uyimak daha guzell❤
kız dur bebiş istemekten vazgeçireceksin :)Kız doğru diyor...bazen 2 saat uyku ile yetinmeyi bilceksin
@JustPeaceDaughter of your father @JustHoldMe kızlar kulaklarım gece boyu çınladı yahu . iftiralar felan :)))
bak bak nasılda biliyor kendisini
oruçsuzlara yok muMerabayın oruçlular
Var tabi ki :) oruclulara nispet yapıyorumoruçsuzlara yok mu
hahah bizim hep borç bunlarVar tabi ki :) oruclulara nispet yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?