"Kafadar kızların yeri" ."Haydi hanımlar masalar boş kalmasın. Çaycı başı tazeleeee"

Yok ya öyle değil :) akşama kadar ben ve babaanneleri dönüşümlü ilgileniyoruz. Akşam da eşim geldikten sonra p ilgileniyor .biri 5 biri 2 yaşında
Yakinmi evleriniz kız bebelermiş daha ya 2 yaşında amannnn ne konuşur o şimdi yesinler dilini iyi bari kv bakıyor destek oluyor baksana bende büyükler sandım ya

Yakinmi evleriniz kız bebelermiş daha ya 2 yaşında amannnn ne konuşur o şimdi yesinler dilini iyi bari kv bakıyor destek oluyor baksana bende büyükler sandım ya
Yakın ,sağolsun yardımcı oluyor ..torunlarını çok seviyor ..bazen alıp kendi evine götürüyor ,bazen dışarı çıkarıyor ..

Ay ne konuşması sibel ,ömrümü yedi :))konusamiyo daha

Yakın ,sağolsun yardımcı oluyor ..torunlarını çok seviyor ..bazen alıp kendi evine götürüyor ,bazen dışarı çıkarıyor ..

Ay ne konuşması sibel ,ömrümü yedi :))konusamiyo daha
Vallahi kız Allah'ın sevgili kulusun senin gibisini bulamazlar elbet ama eşinde kv hemde kaynin maşallah ilgileniyorlar bizimkiler günahını vermez vallahi benim kv eltimin çocuklarına elini sürmedi bırak evine getirip bakmayı kızı kusmuşda bebekken kv kucağında firlativermis elinden çocuğu iyiymiş kv
Konusmuyormu daha ama anlatabiliyordur derdini hareketlerle sende ömrümü yedi dersen artıkın yardımcı olanında var yanlız bakanlar napsın cano

Kimse kimsenin çocuğuna bakmak zorunda değil ,böyle bir beklenti içerisinde de değilim ama kayınvalidem sevgisinden yapıyor ..senin kayinvaliden abartmış yalnız ,tamam belki bakmaz ama kusan çocuğu fırlatmak nedir ?içinde torun sevgisinden ziyade insan sevgisi yok ..çocuk sevmeyen ,insan sevmez ..sen ne bekliyorsun daha ondan ?

Çocuklar hep onlarla birlikte değil ,atıyorum, günün iki üç saati ..Çok yaramazlar ayrıca ..küçük velet konuşamadığı için çok hırçın, kendini yerlere atıyor .evde boyamadigi duvar ,koltuk ,parke kalmadı ..

Zaten sevgi olmasa bakılmaz ayrıca torun çok kıymetli olması gereken birşey bence evladından parça benimkinde zaten sevgi yokki evlatlarinada zaten babaanneleri bakmış altını bile.almamis kv kişisi zaten icindede yok sevdiklerinden hemde sana yardımcı olmak için ilgileniyorlardir o iki üç saatte yeter sana az kafa dinlersin küçük canavar belliki bacım inşallah tez zamanda geçer iki yaş sendromunuz yoksa komple evi degistirmen lazım bırak boyasın şimdi nasılsa ilerde yapamayacak

Kayınvalidem ve kayınpederim evlat sevgisinden daha öte bir sevgi beslediklerini irdeliyorlar her seferinde ..çocuklarım adına çok seviniyorum ..

Kayınvalidenin böyle durduğuna bakma ,çocuğun oldu mu o daha fazla ilgilenmek ister bu sefer de evinden çıkmaz tam kurtulmusken başına bela alırsın boşver

Küçük zilli tam bir canavar ..apartman çocuğu ,ne kadar dışarı çıkarsak da enerjisini atamıyor ..hal böyle olunca eşyanın değeri olmuyor gözümde .hatta bazen birlikte resim çiziyoruz duvarlara ..Çok eğleniyor ,benim de hoşuma gidiyor .çocuklarıma feda olsun napayım :))

Çok güzel birşey vallahi çok sevindim adına tabi çocuklarına da mutlu kalabalık birbirine bağlı ailede büyümek çok büyük ayrıcalık bu devirde
Yok anam bi zahmet bi geri dursun istemem artık ben böyle iyiyim
Ana kız boyayın gitsin ya tabiki bahçeli bir evde olsanız atar enerjisini rahatlar toz toprak oynarken apartmanda o kadar oluyor napcan büyüyünce yapamayacak nasılsa elleme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…