"Kafadar kızların yeri" ."Haydi hanımlar masalar boş kalmasın. Çaycı başı tazeleeee"

Öyle düşünme. .senin bebislerinle de anneannesi ve dedesi ilgilenir ..eksikliğini hissetmezler. .kayınvalide bence de artık geri dursun ..

O bahçeli ev fikri hala kafamda. Merkezi bir yerde yaşıyorum .şehrin gürültüsü, kalabalığı, üstüne birde yaşı küçük çocukların eve mahkumiyeti, düşündükçe ruhum daralıyor ..doyasıya çamur banyosu yapacaklari :) seksek oyanayacaklari , ip atlayacaklari ,birdir bir oynayacaklari :) komşunun ziline basıp kaçacaklari :) üstleri başları toz toprak içinde zile basıp anneee acıktık diyip yemeğe saldiracaklari :) bir yaşam alanı hayalim :) gezmeye gittiğimiz yerlerde zemin ,toprak ve biraz da çimliyse ,hemen ayakkabılarını ve çoraplarını çıkarıp koşmaya başlıyorlar ..yerlere yatıp keyif yapıyorlar .. Çok üzülüyorum istedikleri hayatı onlara veremediğim için. .çocuklarım doğayı seviyor bense betonu ,büyük yapıları ...umarım birgün diyorum .o gune kadar böyle oyalamaca

Annem babam bayılır zaten çocuklara eminim çok severek ilgilenirler
Valla o zaman bu taraflara alalım sizi bahcemin fotoğrafını hiç atmayim sana buraya gelen çocuklar bahçedeki kuma toprağa atıyor kendini tavuklarim muhabbet kuşlarım hepisi var ama huzur yok sen apartman seviyorsun demek vallahi hiç sevmiyorum ama mecburum çıkacam tabi bir iki yıla bir bahçe evi düşünüyoruz inşallah olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…