"Kafadar kızların yeri" ."Haydi hanımlar masalar boş kalmasın. Çaycı başı tazeleeee"

Annem babam bayılır zaten çocuklara eminim çok severek ilgilenirler
Valla o zaman bu taraflara alalım sizi bahcemin fotoğrafını hiç atmayim sana buraya gelen çocuklar bahçedeki kuma toprağa atıyor kendini tavuklarim muhabbet kuşlarım hepisi var ama huzur yok sen apartman seviyorsun demek vallahi hiç sevmiyorum ama mecburum çıkacam tabi bir iki yıla bir bahçe evi düşünüyoruz inşallah olur
Ay sibel kafamı karıştırma :) bırak ben apartmanimla mutlu olayım ..sevmiyorum börtü böcek ..alerjim de var. .ama bebişler seviyor sonumuz o olacak galibam sanırsam :confused:

Ay sibel kafamı karıştırma :) bırak ben apartmanimla mutlu olayım ..sevmiyorum börtü böcek ..alerjim de var. .ama bebişler seviyor sonumuz o olacak galibam sanırsam :confused:
Börtü böcek derken camlarda ve kapılarda sineklik var hiç görmedim evde böcek bahçeye de bakmıyoruz çok aslında orada da görmedim tabi böcek işini bizim tavuklar hallediyor sağolsunlar alerjiyi falan geç sen bişey olmaz yapın bahçeli bir ev oturun :-) sevinsin yawrucaklar

Börtü böcek derken camlarda ve kapılarda sineklik var hiç görmedim evde böcek bahçeye de bakmıyoruz çok aslında orada da görmedim tabi böcek işini bizim tavuklar hallediyor sağolsunlar alerjiyi falan geç sen bişey olmaz yapın bahçeli bir ev oturun :-) sevinsin yawrucaklar
Aynen sineklik iyi olur da bahçedeki ne olacak :)

Sonumuz bahçeli ev zaten sibel ,kaçışı yok

Back
X