- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.747
- 518
- Konu Sahibi nisankralicesi
- #6.601
böyle konuları nerden buluyorsun sibeyyylllllllllllVajili kızı diyor kanka![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
böyle konuları nerden buluyorsun sibeyyylllllllllllVajili kızı diyor kanka![]()
Ben bulmadım o beni buldu yeni mesajlara tıkladım karşıma çıktı okudum kendimden gectimböyle konuları nerden buluyorsun sibeyyylllllllllll❤♡❥❤♡❥
hahah tamamıyla tesadüf diyorsunBen bulmadım o beni buldu yeni mesajlara tıkladım karşıma çıktı okudum kendimden gectim
Son toprağı sen attın zaten senden sonra kapanmışHeee gömdüm azıcık![]()
Ay sibel kafamı karıştırma :) bırak ben apartmanimla mutlu olayım ..sevmiyorum börtü böcek ..alerjim de var. .ama bebişler seviyor sonumuz o olacak galibam sanırsamAnnem babam bayılır zaten çocuklara eminim çok severek ilgilenirler
Valla o zaman bu taraflara alalım sizi bahcemin fotoğrafını hiç atmayim sana buraya gelen çocuklar bahçedeki kuma toprağa atıyor kendini tavuklarim muhabbet kuşlarım hepisi var ama huzur yok sen apartman seviyorsun demek vallahi hiç sevmiyorum ama mecburum çıkacam tabi bir iki yıla bir bahçe evi düşünüyoruz inşallah olur
Aynen öylehahah tamamıyla tesadüf diyorsun![]()
kalkma kız yat uyu vallaAynen öyleay biri bana kalk yataktan dedim kalkıyorum artık
![]()
Bak hatırlamadım vajiyle alakalı ne yazmisti laVajili kızı diyor kanka![]()
Vah vaaahh pek üzüldümSon toprağı sen attın zaten senden sonra kapanmış![]()
Börtü böcek derken camlarda ve kapılarda sineklik var hiç görmedim evde böcek bahçeye de bakmıyoruz çok aslında orada da görmedim tabi böcek işini bizim tavuklar hallediyor sağolsunlar alerjiyi falan geç sen bişey olmaz yapın bahçeli bir ev oturunAy sibel kafamı karıştırma :) bırak ben apartmanimla mutlu olayım ..sevmiyorum börtü böcek ..alerjim de var. .ama bebişler seviyor sonumuz o olacak galibam sanırsam![]()
Bozuldum diyeyim sen anlaBak hatırlamadım vajiyle alakalı ne yazmisti la
tek kelimeyle konuyu açıkladın bravo vallaBozuldum diyeyim sen anla
Kalkmam lazım adam yemeğe gelecek beni yatakta basacak yoksa genekalkma kız yat uyu vallabi hamile kalırsan çocuğun olursa yatak keyfi yapamıyorsun :)
Ahahahahaahtek kelimeyle konuyu açıkladın bravo valla![]()
hahahaKalkmam lazım adam yemeğe gelecek beni yatakta basacak yoksa gene![]()
Yemek değil kahvaltılık yicekhahahaenerji topluyorum de kız
bari kalk yemeği hazırla o zaman
![]()
o zaman git hazırla bacımYemek değil kahvaltılık yicek![]()
Yok kızmaz ayol yatağıma gıcık o sabah yatamadigi için kıskanıyor bizio zaman git hazırla bacımşimdi kızmasın enişte
Aynen sineklik iyi olur da bahçedeki ne olacak :)Börtü böcek derken camlarda ve kapılarda sineklik var hiç görmedim evde böcek bahçeye de bakmıyoruz çok aslında orada da görmedim tabi böcek işini bizim tavuklar hallediyor sağolsunlar alerjiyi falan geç sen bişey olmaz yapın bahçeli bir ev oturunsevinsin yawrucaklar
hah dün yatmadınız mı bacım :) o zaman adamı kıskandırmaYok kızmaz ayol yatağıma gıcık o sabah yatamadigi için kıskanıyor bizi![]()