- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.747
- 518
- Konu Sahibi nisankralicesi
- #6.641
ne oldu kız

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne oldu kız
karnımız acıktı yaEki Görüntüle 2004924 bak benim tontislerime hindim bile var tavuklar çıkmadı büyük diye o horozda bu yıl çıktı yumurtadan![]()
Kiz annemde nesliyor bende filas haber diye milette mesaj attim aynen suIvit hepisi benim dahada var çekemedim muhabbet kuşum vardı 100 tane 70 ini sattım 30 u yokluklarina dayanamadı arkadaşlarının kaçtılar şimdi 8 kuşum kaldı![]()
Hindiyi goruncemi yuh nisan canlı hindiye de yapmakarnımız acıktı ya![]()
Konuya nerden girecegime karar veremedimne oldu kız❤♡❥❤♡❥
of ya şimdi ne olurduHindiyi goruncemi yuh nisan canlı hindiye de yapma![]()
selam ben geldim deKonuya nerden girecegime karar veremedim![]()
Ahahahahaha yarıldım gulmektennnn ama çok salak bu hindiler biliyomusun benimki geçerken önündeki dala çarpıyor durmadan bi basmadı kafasiKiz annemde nesliyor bende filas haber diye milette mesaj attim aynen su
Filas filas filas van gevas ilcesinde alinan bilgiye göre 7 cocuklu hindi kopekler tarafından saldiriya ugradi saldiri sonucu 3 cocugu hunharca katledilirken 4 taneside can havliyle firar etti ekipler tarafindan ararnan yavrulardan henuz bi habere raslanmadi baba hindi bu olayı muge anliya tasimayi dusunuyor bunlarin sayhibi kadinda artik hayati boyunca hindi bakmamaya yemin ediyor evt aramalar tumhizliyla devam edecek bi bilgiye ulasirken sizlerdi bilgilendirecez esen kalin
Konuya nerden girecegime karar veremedimne oldu kız❤♡❥❤♡❥
Hindimi vermemmmmm gulu guluuu gulluuuu guluuu diye her sabah ötüyor oof ya şimdi ne olurdu![]()
Ah bilmemmii,eşi horoz beyefendi de bir düşerdi üstüne kiii,yanına çağırmalar,beslemeler,hanımda da bir naz,bir niyaz,yiyemiycem daha canım der gibiiHabeş tavuğu cano tavukların şahı ikonu idolü en hanımefendi istanbul terbiyesi görmüşu asla eşelemez yerleri narin narin gezer yer asla bahçeye zarar vermez![]()
Evet kiz baya bi salaklar tavuklara gore annem yemin icmis bu olaydan sonra hindi beslemeyecegeineAhahahahaha yarıldım gulmektennnn ama çok salak bu hindiler biliyomusun benimki geçerken önündeki dala çarpıyor durmadan bi basmadı kafasi
kız ama şöyle tazecik olan atacaksın fırına 3 saat pişecekHindimi vermemmmmm gulu guluuu gulluuuu guluuu diye her sabah ötüyor o
Nisannnn hindiye hallenme bari yaaa git kocan alsın sana pişirsin benim hindimi rahat bırak kesmem ben onu şikayet ederim bak seni mune ablayakız ama şöyle tazecik olan atacaksın fırına 3 saat pişecekof ya
![]()
hahah ne var yahu hayalde mi kuramıyacazNisannnn hindiye hallenme bari yaaa git kocan alsın sana pişirsin benim hindimi rahat bırak kesmem ben onu şikayet ederim bak seni mune ablaya
Ahahahaha yaaaa annende çok etkilenmiş anacim benim iki midilli civcimimi kedi kaptı çok üzülmüştüm :-(Evet kiz baya bi salaklar tavuklara gore annem yemin icmis bu olaydan sonra hindi beslemeyecegeine
Ayyy bir horoz bu kadar nazik olur yaaa kendi yemez yedirir içmez içirir vallahi çok seviyorum onları bazen geçip karşısına kaç saat izliyorum :Ah bilmemmii,eşi horoz beyefendi de bir düşerdi üstüne kiii,yanına çağırmalar,beslemeler,hanımda da bir naz,bir niyaz,yiyemiycem daha canım der gibii![]()
Kesmiycem yaaaa o kendi eceliyle hakkin rahmetine kavuşacak bi kerehahah ne var yahu hayalde mi kuramıyacazbir gün kesilecek bi kerem o hıh
![]()
kız çok yaşlanmadan kesin ki taze olsunKesmiycem yaaaa o kendi eceliyle hakkin rahmetine kavuşacak bi kere![]()
kız çok yaşlanmadan kesin ki taze olsun❤♡❥❤♡❥