- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.747
- 518
- Konu Sahibi nisankralicesi
- #6.661
ya deli çağırıyor bide@Mune abla bak buna yaaaaa benim hindime göz koydu yaaaaa![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya deli çağırıyor bide@Mune abla bak buna yaaaaa benim hindime göz koydu yaaaaa![]()
Sen beni deli etmesene benim onlarla aramda çok farklı bir bağ var sen kes diyorsun git kocan alsın marketten benim hindime göz koyarsan sehirdasim o benim ilgilenir senle şimdiya deli çağırıyor bideaplamı meşgul etme bi kere
![]()
kız çok yaşlanmadan kesin ki taze olsun❤♡❥❤♡❥
Helal olsunKız üzme kızı,hem o tatsızdır,kocan soslu kanat alsın iftara oof
![]()
kız çok yaşlanmadan kesin ki taze olsun❤♡❥❤♡❥
mune apla bana bir şey yapmaz bi kere hıhSen beni deli etmesene benim onlarla aramda çok farklı bir bağ var sen kes diyorsun git kocan alsın marketten benim hindime göz koyarsan sehirdasim o benim ilgilenir senle şimdi![]()
ya dur zaten karnım acıktıKız üzme kızı,hem o tatsızdır,kocan soslu kanat alsın iftara oof
![]()
kız senin sınav bitti hala kayıpsın hani gelecektinKızlar ben geldim.. bilin bakalım napıyorum![]()
Ohhh canıma degsinnnmune apla bana bir şey yapmaz bi kere hıh
ya dur zaten karnım acıktı![]()
Ahahahaha ne yapıyorsunKızlar ben geldim.. bilin bakalım napıyorum![]()
Geldim işte.. sınav bitti ama kaç haftadır eve elimi sürmemiştim. Çamaşırlar ağrı dağına rakip. .kız senin sınav bitti hala kayıpsın hani gelecektinkandırdın beni
Ahahah agzimm sulandikız ama şöyle tazecik olan atacaksın fırına 3 saat pişecekof ya
![]()
hahahaGeldim işte.. sınav bitti ama kaç haftadır eve elimi sürmemiştim. Çamaşırlar ağrı dağına rakip. .
kız hayırdır var mı bir şeylerAhahah agzimm sulandimmmmm
Evine bomba atarım sonra seninhindin kaybolursa benden sorma sonra![]()
Bi yandan temizlik bi yandan bebek. . Kaç haftadır zaruriyet dışında eve elimi süremedim.. şimdi de bebek sallama molası verdim de geldim..Ahahahaha ne yapıyorsun![]()
Kizzzzzz sendemiiiikAhahah agzimm sulandimmmmm
bir hindi için miEvine bomba atarım sonra senin
Sibelinnn hindisini nasil yiyecegimize karar veriyoruzkız hayırdır var mı bir şeyler![]()