- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
- Konu Sahibi nisankralicesi
- #6.921
Kız ne yardımı. . Asıl ben gelip sana yardım etsem hamişsibeyyyyyyyylllllll gitti
ay kıyasmam tatlım yaorda olsaydım yardım ederdim
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız ne yardımı. . Asıl ben gelip sana yardım etsem hamişsibeyyyyyyyylllllll gitti
ay kıyasmam tatlım yaorda olsaydım yardım ederdim
![]()
ay sağol tatlım :) vay perişan ama eşim sağolsun yardımcı oluyor ❤♡❥❤♡❥ annemde gelecek bu haftasonu yardıma :)Kız ne yardımı. . Asıl ben gelip sana yardım etsem hamiş![]()
Sen yokken herkeşlere fotomu gösterdimKızlaaar sizi çok özledimm ne yaptınız bensiz neleee kaçırdımanamgildeyim hala
Aşk olsunnSen yokken herkeşlere fotomu gösterdim
Dedim ki çikilota gelmeden gösteriyim bi ona göstetmiycem![]()
kız @Enyalios kocası fotoğraf koydu diye kıza kızmasınSen yokken herkeşlere fotomu gösterdim
Dedim ki çikilota gelmeden gösteriyim bi ona göstetmiycem![]()
kız ciddi görmedin miAşk olsunnüf gene kaçırdım ya nasip olmadı
Canım burada değildim ki göreyim :)kız ciddi görmedin mi![]()
Nereden bilcek ki eşi...?kız @Enyalios kocası fotoğraf koydu diye kıza kızmasın![]()
Eyidir ağamNe yapisiiz la krolar![]()
kız çok önemli bir şey kaçırdın yaniCanım burada değildim ki göreyim :)
yanımda felan diyordu ya tatlım :) belki değildir yani :)Nereden bilcek ki eşi...?
Ne yapisiiz la krolar![]()
Ya @Enyalios a bende takıldım,nerde kaldı bu kız?@tatlıcadı meg kurda kuşa yem mi ettiniz kızıkız çok önemli bir şey kaçırdın yani
yanımda felan diyordu ya tatlım :) belki değildir yani :)
evet tatlım:) 2-3 gün önce geceResim mi paylaştınız kız??
Evet bir kaç gün önce herkes ay yüzünü gösterdi topikteResim mi paylaştınız kız??
tamam meg bir daha ifşa time olursa haber ederizBen görmedim kimseyi
Haber isterim bi dahakine![]()
Bak baaaakk beni etiketlemiş ama kokuyu aldım geldim