- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.697
- 798
- Konu Sahibi nisankralicesi
- #6.941
Sık sık gelirmiydi her gün?meg nerde @Enyalios ya![]()
İlk defa mı böyle yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sık sık gelirmiydi her gün?meg nerde @Enyalios ya![]()
valla tatlım bende bu topikte tanıştım daha önce nasıldı hiç bilmiyorumSık sık gelirmiydi her gün?
İlk defa mı böyle yok
Yani topiğe her gün geliyormuyduvalla tatlım bende bu topikte tanıştım daha önce nasıldı hiç bilmiyorum![]()
Hayırdır ???beben mi geliiikızlar![]()
önceden geliyordu her gün. yok kız napıyorsunuz diye yazdım :)❤♡❥❤♡❥Yani topiğe her gün geliyormuydu
Hayırdır ???beben mi geliii![]()
Ben bu saatlerde anca sağlıklı bir diyalog kurabilirim ama kimsecikler yok...önceden geliyordu her gün. yok kız napıyorsunuz diye yazdım :)❤♡❥❤♡❥
kız birazdan gelirlerBen bu saatlerde anca sağlıklı bir diyalog kurabilirim ama kimsecikler yok...![]()
yok orada da kimse yok
Etiketlediğim kişiye bak yarrabbim
Aa,kıbrıslımısın sibel,onlarda yumurtladı değil de,doğurdu der
Ula nımıssız ne diyirsın, Şener Şen repligidirKız sen bugün bu cümlenin geçtiği resmi atan arkadaşım değilsin dimii
Ay psikopat olcam,justyosun olcam az kaldıı
![]()
kız dese ki olayın benimle ne ilgisi var diyeEtiketlediğim kişiye bak yarrabbim![]()
nere demiyim baribir kaç saat yokum idare edin
![]()
Ya tamam işteeUla nımıssız ne diyirsın, Şener Şen repligidir![]()
hoşgeldin ❤♡❥❤♡❥Ya tamam işteeEki Görüntüle 2005115 Bende bunu dediiim,sen atmadın di miiJustyosun olmaya son saniyeler galiba sanırsam
![]()
Resme gelYa tamam işteeEki Görüntüle 2005115 Bende bunu dediiim,sen atmadın di miiJustyosun olmaya son saniyeler galiba sanırsam
![]()
kız nerdesin sen kaç gündür :)Resme gel![]()
Takılıyom kafama görekız nerdesin sen kaç gündür :)