- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.697
- 798
- Konu Sahibi nisankralicesi
- #7.021
Puhahhhaahahah 2008den beri düşünüyor![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Puhahhhaahahah 2008den beri düşünüyor![]()
Bizim obada olağan şeyler bunlarKurt yidi onu![]()
ben sana ama kalbimi bile vermiştim sen bi çayı çok gördün banaEvettt![]()
Hea, bi yerın mi ağrirDohtuurrrr![]()
Hamişben sana ama kalbimi bile vermiştim sen bi çayı çok gördün bana![]()
niye kız hamiş değil miyimHamişdedin kaybettin
bu biiiir,
Bana çaycıbaşı ol dedin hepten keybettin bu daa ikiiii![]()
Oooff ya tamam ağlamaben sana ama kalbimi bile vermiştim sen bi çayı çok gördün bana![]()
elinden ne olsa içerim tatlı cadım❤♡❥❤♡❥❤♡❥❤♡❥❤♡❥❤♡❥
doğal olmakKızçeler güzellik sırlarınız neler?
Dökülün...
Belkim ilginç şeyler çıkar
Hamiş,kociş,bebiş,hatta gebiş.. Bu laflara kıl oluyorum elimde değilniye kız hamiş değil miyimtamam kız geri aldım görme onu
❤♡❥❤♡❥
ay bir daha demem tatlı cadım❤♡❥❤♡❥ hamileyim derimHamiş,kociş,bebiş,hatta gebiş.. Bu laflara kıl oluyorum elimde değil![]()
elinden ne olsa içerim tatlı cadım❤♡❥❤♡❥❤♡❥❤♡❥❤♡❥❤♡❥
onun işi var bacım rahatsız etme@sibell09 gelmedin mi dahaa?Geçtim kız senii,kümesin kapısında nöbettemisiin?
Valla hepsi tok korkma geeel![]()
Hamişim sen niye yem olmaya gayret ediyon bi dee bakalım banaCust yafrukurtum,şu hamişi sakla benden![]()
Hamişim sen niye yem olmaya gayret ediyon bi dee bakalım banaCust yafrukurtum,şu hamişi sakla benden![]()
Hamişim sen niye yem olmaya gayret ediyon bi dee bakalım banaVahşi yaşam da yaşamak için önce tek gibi hareket ececeksin , sonra ilk kalkan atesi yakar sartlar esit bur da izci verimli olmali , miskinlik yapmaz , doğa da hasta olsa bile basinin caresine bakar ,izci basi sadece hizaya sokar ,eline dusmesen
![]()
Eşimle evli olmakKızçeler güzellik sırlarınız neler?
Dökülün...
Belkim ilginç şeyler çıkar
Varol izci başım ,megliçemEfferin yafrukurtum
![]()