"Kafadar kızların yeri" ."Haydi hanımlar masalar boş kalmasın. Çaycı başı tazeleeee"

ben sana ama kalbimi bile vermiştim sen bi çayı çok gördün bana :KK42:
Oooff ya tamam ağlama:KK60:
Ama çay yok,süt var sana

images(38).webp

Cust yafrukurtum,şu hamişi sakla benden:sinirli:
Hamişim sen niye yem olmaya gayret ediyon bi dee bakalım bana :D Vahşi yaşam da yaşamak için önce tek gibi hareket ececeksin , sonra ilk kalkan atesi yakar sartlar esit bur da izci verimli olmali , miskinlik yapmaz , doğa da hasta olsa bile basinin caresine bakar ,izci basi sadece hizaya sokar ,eline dusmesen :D

Cust yafrukurtum,şu hamişi sakla benden:sinirli:
Hamişim sen niye yem olmaya gayret ediyon bi dee bakalım bana :D Vahşi yaşam da yaşamak için önce tek gibi hareket edeceksin , sonra ilk kalkan atesi yakar sartlar esit bur da izci verimli olmali , miskinlik yapmaz , doğa da hasta olsa bile basinin caresine bakar ,izci basi sadece hizaya sokar ,eline dusmesen :D

Hamişim sen niye yem olmaya gayret ediyon bi dee bakalım bana :KK70: Vahşi yaşam da yaşamak için önce tek gibi hareket ececeksin , sonra ilk kalkan atesi yakar sartlar esit bur da izci verimli olmali , miskinlik yapmaz , doğa da hasta olsa bile basinin caresine bakar ,izci basi sadece hizaya sokar ,eline dusmesen :KK70:
:duduk:Efferin yafrukurtum:halay:

Back
X