- Konu Sahibi nisankralicesi
- #7.041
Yafrukurtum obanı ihmal ediyosun,ama megliçem lafından ötürü kızmıyom sana tmmVarol izci başım ,megliçem![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yafrukurtum obanı ihmal ediyosun,ama megliçem lafından ötürü kızmıyom sana tmmVarol izci başım ,megliçem![]()
Kahve kavuruyorum,az kaldı,sabredinonun işi var bacım rahatsız etme❤♡❥❤♡❥ napıyorsun sen ? :)
sen bana kız zaten sadeceYafrukurtum obanı ihmal ediyosun,ama megliçem lafından ötürü kızmıyom sana tmm![]()
kız bi gel artık aaaaaKahve kavuruyorum,az kaldı,sabredin![]()
Kız hamişşşsen bana kız zaten sadeceben ortaya kalbimi koydum ama hiç böyle iltifat etmiyorsun
![]()
Bu seferlik af buyur megliçem gelirimYafrukurtum obanı ihmal ediyosun,ama megliçem lafından ötürü kızmıyom sana tmm![]()
Kız bakım diyom yadoğal olmak![]()
Güzel cevap ama aradığım bu değilEşimle evli olmakYanında kendimi çok güzel hissediyorum
![]()
Ama megliçem bana kısa yoldan smile öğretmediler bi bunları biliyorum daha somurtmak izciye yakışmıyorya bi de o mana da şey ettimKomik mi
![]()
Hahaha ben de bakım yapmasam da olurculardanımGüzel cevap ama aradığım bu değil![]()
Yirim seniAma megliçem bana kısa yoldan smile öğretmediler bi bunları biliyorum daha somurtmak izciye yakışmıyorya bi de o mana da şey ettim![]()
Tatlım biraz dinlen ,görüsürüz yineÇok uykum var çok yoruldumm kızlariftar çay muhabbet bebek topla kaldır.. daha şimdi.girdik eve
Buyruuuun,kız bi gel artık aaaaa![]()
Tamam canımm ♡Tatlım biraz dinlen ,görüsürüz yine![]()