- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.697
- 798
- Konu Sahibi nisankralicesi
-
- #7.261
Kov hepsini ya ne uğraşıyonBebeğim misafirlikler git geller bitmiyor :/ e birde bebek.. O başlı başına yetiyor zaten. Şuan da ayağmda sallıyorum o arada giriyorm yani :)
Müge anlı ile iletişime geçiyorduk az daha :)))İyi geceler sekerler
Öyle olmuyorduuKov hepsini ya ne uğraşıyon
Öyledir bu bebelerÖyle olmuyorduubebiş zorluyor aslında yoksa daha kolay olacak siteye girmem. Eşimde sağolsun o 2 dk bulduğum fırsatta bir siteye bakayım desem hemennn başlıyor. Yok sen iyice bağımlı oldun yok sen iyice kendini kaptırdınnn kıskanıyor ya
1 bebeğim var kova ablasıÖyledir bu bebeler
Ne kadarlık?
Nikotin var diye demiştir ama o çiğ patlıcanda degilmi yaatamam canım :) ay geçen hamile biri patlıcan yedim bir şey olur mu diyordu
Allah seni ne yapmasın manyak bende niye soruyor bu kız bunu diyorumGarfield sın balık sevmek zorundasn çünkü
Ve çok tembel uykucu olmanda gerekiyorAllah seni ne yapmasın manyak bende niye soruyor bu kız bunu diyorum
Tembel değilim ama uykucuyum 14 saat uyumuşum var ayıptır söylemesiVe çok tembel uykucu olmanda gerekiyordeğilsen öyle olmaya çalış
Maşallah kuzumTembel değilim ama uykucuyum 14 saat uyumuşum var ayıptır söylemesi
Maşallah o kadar uyuyamam da benim rekor 14 saatMaşallah kuzumbenm babam bir kere tam 2 gün uyumuş biliyor musun
İyiymiş yineMaşallah o kadar uyuyamam da benim rekor 14 saat
Oyy tam kritik ay...1 bebeğim var kova ablasıay böyle de olmadı 8 aylığı bitirmek üzere kuzuuuum
Ya deliksiz uykuyu çok özledim bennMaşallah o kadar uyuyamam da benim rekor 14 saat
Ohhh ya dünya varmış.bekleriz tatlım sahura kadar açığız :) tabi çaycı başımız biraz yoğun kendin kalkıp alıyorsun çayı❤♡❥❤♡❥ hayırlı iftarlar ❤♡❥❤♡❥
Sağol cnmOyy tam kritik ay...
Benimki 8.aydan sonra yumruğunu masaya vurmaya başladı (mecaz olaraktan )
Allah bağışlasın
Kız koriş hiç nesquink yapıyor musun kızOhhh ya dünya varmış.
Çay sevmem zati. Kakaolu süt içerim ben
Kahvaltilik gevrekler onu mu diyorsun. cocopops mu ne?Kız koriş hiç nesquink yapıyor musun kızay ama çok güzel hani sütün içine top gevrek oluyor ya
He kız onu diyorum :) bayagidir yemiyorum gecen baktim yenisi cikmis kardesim götürüyorKahvaltilik gevrekler onu mu diyorsun. cocopops mu ne?
Seviyorum canim. Sütle karistirmadan bile yenir onlar. :)He kız onu diyorum :) bayagidir yemiyorum gecen baktim yenisi cikmis kardesim götürüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?