- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.747
- 518
- Konu Sahibi nisankralicesi
-
- #7.821
oh rahatsın bugün❤♡❥ღ❣davetliyim kuzum ben
yemek yapmıycam
Canım sen niye atar yapıyosun ki şimdi bana ben sana sert gelmedim? Sibelden alıntı yaptın sibelin konusuda bendim. Yani saçma bir şeyde söylemiyorum.Sibelden alinti yptm ole olsa snden yapardm bn kendi hikaymi anlattm ona evet sorun yk
Sna hayirdir ya uzattikca uzation snle knsmuom bn sibelle kendm hakknda bsey knsuorm snn konunu bile gecirmedm ve knuyu kpattk uzatmaCanım sen niye atar yapıyosun ki şimdi bana ben sana sert gelmedim? Sibelden alıntı yaptın sibelin konusuda bendim. Yani saçma bir şeyde söylemiyorum.
Sen önce bir üslubunu düzeltir misin? Farkındaysan canım diye başlamışım ben o mesaja. Bişey uzattığım yok bizim konumuz vardı o konuyla ilgili alıntılayınca bende bir açıklama yaptım. Sana bir laf söylemedim kızmadm etmedim. Sonra sen sana mı dedim diye bana bir atarlı konuştun. Birden bire yükseldin yani. Bende onu soruyorm niye yükseldin diyorum. Benimle bir problemin yoksa bana yükselmeSna hayirdir ya uzattikca uzation snle knsmuom bn sibelle kendm hakknda bsey knsuorm snn konunu bile gecirmedm ve knuyu kpattk uzatma
Bence snn okumandanskinti vr yukseldigim flan yok sen yuksekten okuyon ayrica kizmadm demissin zten kizmak ne haddine son olarkta bn sibelle kendm ike ilgli br durumu anlttm mesele sn deilsn ve sna soledm bn karismam iknzn arsnda die buna ragmeb uzattin gittin kirici olmak istemem oyuzden sus lutfenSen önce bir üslubunu düzeltir misin? Farkındaysan canım diye başlamışım ben o mesaja. Bişey uzattığım yok bizim konumuz vardı o konuyla ilgili alıntılayınca bende bir açıklama yaptım. Sana bir laf söylemedim kızmadm etmedim. Sonra sen sana mı dedim diye bana bir atarlı konuştun. Birden bire yükseldin yani. Bende onu soruyorm niye yükseldin diyorum. Benimle bir problemin yoksa bana yükselme
Susup susmayacağıma ben karar veririm bu 1, 2.si sibelle arandaki muhabbetse eğer medeni bir şekilde söylersin bunu. Sen bana o sizin aranızdaki konu ben karşmam dediğinde "tamam canım ♡ ben konu bizimle ilgili olunca hani direk bizim konunun üstüne oldu ondan yazdm" demedim mi? Kalp bile koydum ki sorn olmadığını göstermek içn. Sen bu mesaja atarlı giderli "sana olsa senden alıntı yapardm tmm mı" gibisinden gereksiz bir yükseldin. Bende ona tepki veririm kusura bakma. Benim şuan sibelle hiçbir sorunum yok.Bence snn okumandanskinti vr yukseldigim flan yok sen yuksekten okuyon ayrica kizmadm demissin zten kizmak ne haddine son olarkta bn sibelle kendm ike ilgli br durumu anlttm mesele sn deilsn ve sna soledm bn karismam iknzn arsnda die buna ragmeb uzattin gittin kirici olmak istemem oyuzden sus lutfen
Susup susmayacağıma ben karar veririm bu 1, 2.si sibelle arandaki muhabbetse eğer medeni bir şekilde söylersin bunu. Sen bana o sizin aranızdaki konu ben karşmam dediğinde "tamam canım ♡ ben konu bizimle ilgili olunca hani direk bizim konunun üstüne oldu ondan yazdm" demedim mi? Kalp bile koydum ki sorn olmadığını göstermek içn. Sen bu mesaja atarlı giderli "sana olsa senden alıntı yapardm tmm mı" gibisinden gereksiz bir yükseldin. Bende ona tepki veririm kusura bakma. Benim şuan sibelle hiçbir sorunum yok.
Sen bişeyciğe karar veremiyorsun benmle alakalı önce şu bir açıklığa kavuşsunda. Sonra kib by nedir ya :) haklısın anlaşamayız biz :) sen kib by diyorsun, bende iyi günler diyeyim o zaman :)Susuo susmayacagna karr verrm cnku bn knsmak istemiorm sibelle sornn vr demedm zten ama bnle sornn vr belli nyse anlasamayacagiz oyuzden kib by
Yav he heSen bişeyciğe karar veremiyorsun benmle alakalı önce şu bir açıklığa kavuşsunda. Sonra kib by nedir ya :) haklısın anlaşamayız biz :) sen kib by diyorsun, bende iyi günler diyeyim o zaman :)
Yav he he
Neden cnmarkadaşlar topiğimi kapatma kararı aldım. bugüne kadar yazan herkese teşekkür ediyorum. hepinize iyi akşamlar
tatlım öylede ben topiğim de kavga gürültü istemiyorum. cidden böyle şeyler olunca çok üzülüyorum. bu bi kaç kez tekrarlandıkça topiğe yazasım gelmiyor. bu arada güzel düşüncelerin için teşekkür ederim❤♡❥ღ❣❤♡❥ღ❣Kraliçecim,neden kapatıyorsun bilmiyorum ama,çok tatlısın,topiğinde çok eğlendim,bir derdim varda dert sahibi oluyordum neredeyse,burada içim açıldı.Kapatma bence,çok tatlı burası♡♡♡
Kızlar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?