- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.747
- 518
- Konu Sahibi nisankralicesi
-
- #7.801
annem kalacak tatlım :)Ohhhh super br haftasonu sni bekliio mis gbi dogm olnca annen mi kalick yannda kim olck
Oooo yemede yannda yat iki gzllik br arada gzl gzl tdni cikrrsn mis gibi ayy ck duygulandm uc kusak br arada :)))annem kalacak tatlım :)
kimse hiç bir yere gitmiyor aaa . sibeyyyyyllll @sibell09 ❤♡❥❤♡❥❤♡❥❤♡❥
hahah aynen öyleOooo yemede yannda yat iki gzllik br arada gzl gzl tdni cikrrsn mis gibi ayy ck duygulandm uc kusak br arada :)))
:)))) gelsin tbi ztn bi kisi olsa yeter ki insan en ii kendi annesyle rhat ederhahah aynen öylekv dede kelir ama çok kalamaz işleri var
aynen tatlım bizim o konuda sıkıntı yok ama kaynanam çok karışma her şeye tatlım öyle :) belki uzakta olduğumuz içindir:)))) gelsin tbi ztn bi kisi olsa yeter ki insan en ii kendi annesyle rhat eder
Aynen ya, kv ne kadar iyi olsa bile annenin yerini tutmuyo. Ne guzel annen kalicak. Gerci benimkide 20 gun kalmisti dogumdan sonra. O bilr yetmisti:)))) gelsin tbi ztn bi kisi olsa yeter ki insan en ii kendi annesyle rhat eder
Mesafe iidir ck skur bzde iyiyiz :))aynen tatlım bizim o konuda sıkıntı yok ama kaynanam çok karışma her şeye tatlım öyle :) belki uzakta olduğumuz içindir
bakalım tatlım benim annemde çok kalamayabilir belki :) ama hayırlısıAynen ya, kv ne kadar iyi olsa bile annenin yerini tutmuyo. Ne guzel annen kalicak. Gerci benimkide 20 gun kalmisti dogumdan sonra. O bilr yetmisti
aynen tatlımMesafe iidir ck skur bzde iyiyiz :))
Bnm deil nisankralicenin annesi kalck ama bnmde olrsa insallah annem kalir tbi cnku annede dha rht eder insan zten ele avuca gelsnde cock bna sira gelmez kalabalk aileyz hepmz yaknz oyonden skntm olmz ck skurAynen ya, kv ne kadar iyi olsa bile annenin yerini tutmuyo. Ne guzel annen kalicak. Gerci benimkide 20 gun kalmisti dogumdan sonra. O bilr yetmisti
Sn ikinci kez anne olcn icin dha rht olrsun ilkinde ck zrlanir insan ama ikncide dha tercubeli en azindnbakalım tatlım benim annemde çok kalamayabilir belki :) ama hayırlısı
aynen tatlım
Ya aslinda 2. Cumlem kralice icindi ama ayiramadim. Bi yandan cocuk durmuyo da tam yazamiyorum. Kizlar simdilik ben kaciyorum. Iyi sohbetler canlarBnm deil nisankralicenin annesi kalck ama bnmde olrsa insallah annem kalir tbi cnku annede dha rht eder insan zten ele avuca gelsnde cock bna sira gelmez kalabalk aileyz hepmz yaknz oyonden skntm olmz ck skur
aynen tatlım:))Sn ikinci kez anne olcn icin dha rht olrsun ilkinde ck zrlanir insan ama ikncide dha tercubeli en azindn
görüşürüz canım yine beklerizYa aslinda 2. Cumlem kralice icindi ama ayiramadim. Bi yandan cocuk durmuyo da tam yazamiyorum. Kizlar simdilik ben kaciyorum. Iyi sohbetler canlar
Anladm cnm tak ederiz kac bakaln grusuruz snra kibYa aslinda 2. Cumlem kralice icindi ama ayiramadim. Bi yandan cocuk durmuyo da tam yazamiyorum. Kizlar simdilik ben kaciyorum. Iyi sohbetler canlar
Evet farkettm gozume girdin hahahaha :)))
Teskkr ederm cnm
kızlar ne yemek yapacaksınız dedim ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?