- 27 Şubat 2017
- 2.401
- 7.641
- 208
- 32
- Konu Sahibi nisankralicesi
-
- #8.341
Aminn kuzum teşekkür ederim Allah razı olsun destekleriniz icinamin inşallah canım
bundan sonra mutluluk gözyaşları olsun. .
Canimmmmm ❤❤
Mutluluktan aglicam herhaldeüzüntüden o kadar çok ağladım ki bu sene artık yaşatmasın Allah
Bana da canım de bana da,bende seslendimCanimmmmm ❤❤
Hahahah deli kiskandinn hemen kiz sen hemşerimsinn❤Bana da canım de bana da,bende seslendim
iyiyiz canım biz,nerelerdesin,göl kenarında pikniklerdesin herhaldeBen geldimm kizlar herkes nasil bakalimm
Böyle olmaması gerekiyordu canım ama iyiki diyorum gerçekten üç günde çıkamazdim öbür türlü çok şükür ipleri tamamen kopardım benim için daha iyi olduAğlayacaksçıkamazdimleceksiin,iyiki diyeceksin canım,iyi ki bir sebep çıkmış
Kiz nasilsin nasil gidiyorağla , canım
ağlama demem.
ağlarsın, rahatlarsın. .
Yok kiz ozdilege gittim simdi eve dönüş yapiyommiyiyiz canım biz,nerelerdesin,göl kenarında pikniklerdesin herhalde
Aaa ne saçmalamışım ben öyle,nasıl çözdün senBöyle olmaması gerekiyordu canım ama iyiki diyorum gerçekten üç günde çıkamazdim öbür türlü çok şükür ipleri tamamen kopardım benim için daha iyi oldu
iyiyim cnm sen nasılsınKiz nasilsin nasil gidiyor
Aaaaa millleeeet KOVA geeelmiiiiiiş
Hemde nasıl canım,paha biçilemez.Bizde altlı üstlü oturmuştuk ilk yıl.Perşembenin gelişi çarşambadan belli olunca erken davrandık.Ve şunu uygulamalı öğrendim ki,nerede huzurluysan,gerçek yuvan orasıdır.İsterse 1 göz ev olsun...
hani hani haniAaaaa millleeeet KOVA geeelmiiiiiiş
Aaaa evet canimm simdi eve dogru gidiyommmiyiyim cnm sen nasılsın
gezmeye mi gittin
Kız ben yazarken karıştı o araya canım sen yanlış yazmamışsın o kadar üstün zekalı değilim daha ahahahahahaAaa ne saçmalamışım ben öyle,nasıl çözdün senBöyle olmasaydı keşke,ama çıkmalıydın oradan sen,iyi değildin.Geriye baktıkça nasıl dayanmışım diyeceksin,öyle oluyor insan...
Hani nerde :/Aaaaa millleeeet KOVA geeelmiiiiiiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?