"Kafadar kızların yeri" ."Haydi hanımlar masalar boş kalmasın. Çaycı başı tazeleeee"

Ağlayacaksçıkamazdimleceksiin,iyiki diyeceksin canım,iyi ki bir sebep çıkmış
Böyle olmaması gerekiyordu canım ama iyiki diyorum gerçekten üç günde çıkamazdim öbür türlü çok şükür ipleri tamamen kopardım benim için daha iyi oldu

Böyle olmaması gerekiyordu canım ama iyiki diyorum gerçekten üç günde çıkamazdim öbür türlü çok şükür ipleri tamamen kopardım benim için daha iyi oldu
Aaa ne saçmalamışım ben öyle,nasıl çözdün senBöyle olmasaydı keşke,ama çıkmalıydın oradan sen,iyi değildin.Geriye baktıkça nasıl dayanmışım diyeceksin,öyle oluyor insan...

aynen canım nerede huzur varsa sen de orada mutlu olabilirsin..
nasip, beraber aynı yerde oturmanın çok zorlukları oluyo
hele bir de insanlar çekilmez tiplerdense...

Aaa ne saçmalamışım ben öyle,nasıl çözdün senBöyle olmasaydı keşke,ama çıkmalıydın oradan sen,iyi değildin.Geriye baktıkça nasıl dayanmışım diyeceksin,öyle oluyor insan...
Kız ben yazarken karıştı o araya canım sen yanlış yazmamışsın o kadar üstün zekalı değilim daha ahahahahaha
Valla biz zaten çıkacaktık sadece daha erken oldu çok da iyi oldu sadece ikimiz bize çok iyi gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…