"Kafadar kızların yeri" ."Haydi hanımlar masalar boş kalmasın. Çaycı başı tazeleeee"

iyiyim canım tarkan dinliyorum.
sen nasılsın..
Tarkan hmm iyii,bende evden eşlik ediyorum çayımla size @tuzsuz_ruh uhuma ev iyi gelecek bence de...Bizim de öyle bir taşınma maceramız var,hemde baya baya eski bir eve.Ama o kadar mutlu olmuştuk ki,her odasında sarılmıştık eşimle birbirimize sevinçten,ilk bebeğimiz 2 aylıktı.,Herşey daha iyi olacak sibelim,göreceksin...

İnşallah kuzum iyiki varsınız hepiniz vallahi bana o kadar destek oldunuz ki siz olmasanız naparsin bilmiyorum çok zorlanirdim kendimi toparlayamazdim

İnşallah kuzum iyiki varsınız hepiniz vallahi bana o kadar destek oldunuz ki siz olmasanız naparsin bilmiyorum çok zorlanirdim kendimi toparlayamazdim
Biz seni çok seviyoruz sibelcim,senin adına heyecanlanıyorum inan.İlk sabah kahvaltısını yaparken,şüküür diyeceksiniz,dünya varmış

Biz seni çok seviyoruz sibelcim,senin adına heyecanlanıyorum inan.İlk sabah kahvaltısını yaparken,şüküür diyeceksiniz,dünya varmış
İnşallah inan huzurla iki lokma yemeyeli o kadar uzun zaman olduki şükür namazı kilicam çok teşekkür ederim canım bende sizi çok seviyorum vallahi kardeşim oldunuz

aynen herşey çok daha iyi olacak..
ne güzel bir duygudur o dimi,
burası bizim demek..
aile olmak..

aynen herşey çok daha iyi olacak..
ne güzel bir duygudur o dimi,
burası bizim demek..
aile olmak..

Hemde nasıl canım,paha biçilemez.Bizde altlı üstlü oturmuştuk ilk yıl.Perşembenin gelişi çarşambadan belli olunca erken davrandık.Ve şunu uygulamalı öğrendim ki,nerede huzurluysan,gerçek yuvan orasıdır.İsterse 1 göz ev olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…