- 22 Nisan 2015
- 19.193
- 116.739
- 798
- Konu Sahibi nisankralicesi
-
- #8.321
Ya enyalios ya,hızır mısın nesiiin,nasılda bilir ne iyi gider diyee ,hemde özenle hazırlaaar Ay öpmeden duramam
neden canım?gelmez o
geziyor biseyler alcakmisneden canım?
Tarkan hmm iyii,bende evden eşlik ediyorum çayımla size @tuzsuz_ruh uhuma ev iyi gelecek bence de...Bizim de öyle bir taşınma maceramız var,hemde baya baya eski bir eve.Ama o kadar mutlu olmuştuk ki,her odasında sarılmıştık eşimle birbirimize sevinçten,ilk bebeğimiz 2 aylıktı.,Herşey daha iyi olacak sibelim,göreceksin...iyiyim canım tarkan dinliyorum.
sen nasılsın..
Evet kuzum isim var biraz :)
Kim kız ? :)geziyor biseyler alcakmis
İnşallah kuzum iyiki varsınız hepiniz vallahi bana o kadar destek oldunuz ki siz olmasanız naparsin bilmiyorum çok zorlanirdim kendimi toparlayamazdimTarkan hmm iyii,bende evden eşlik ediyorum çayımla size @tuzsuz_ruh uhuma ev iyi gelecek bence de...Bizim de öyle bir taşınma maceramız var,hemde baya baya eski bir eve.Ama o kadar mutlu olmuştuk ki,her odasında sarılmıştık eşimle birbirimize sevinçten,ilk bebeğimiz 2 aylıktı.,Herşey daha iyi olacak sibelim,göreceksin...
Tamam kuzum ❤❤❤❤
@Olmayacakduam :)Evet kuzum isim var biraz :)
Kim kız ? :)
Biz seni çok seviyoruz sibelcim,senin adına heyecanlanıyorum inan.İlk sabah kahvaltısını yaparken,şüküür diyeceksiniz,dünya varmışİnşallah kuzum iyiki varsınız hepiniz vallahi bana o kadar destek oldunuz ki siz olmasanız naparsin bilmiyorum çok zorlanirdim kendimi toparlayamazdim
İnşallah inan huzurla iki lokma yemeyeli o kadar uzun zaman olduki şükür namazı kilicam çok teşekkür ederim canım bende sizi çok seviyorum vallahi kardeşim oldunuzBiz seni çok seviyoruz sibelcim,senin adına heyecanlanıyorum inan.İlk sabah kahvaltısını yaparken,şüküür diyeceksiniz,dünya varmış
Tarkan hmm iyii,bende evden eşlik ediyorum çayımla size @tuzsuz_ruh uhuma ev iyi gelecek bence de...Bizim de öyle bir taşınma maceramız var,hemde baya baya eski bir eve.Ama o kadar mutlu olmuştuk ki,her odasında sarılmıştık eşimle birbirimize sevinçten,ilk bebeğimiz 2 aylıktı.,Herşey daha iyi olacak sibelim,göreceksin...
Kiz have a bagir kid uyuyor :)) geldim
Ağlayabilirim oraya gidince vallaaynen herşey çok daha iyi olacak..
ne güzel bir duygudur o dimi,
burası bizim demek..
aile olmak..
Ağlayabilirim oraya gidince valla
Mutluluktan aglicam herhaldeağla , canım
ağlama demem.
ağlarsın, rahatlarsın. .
Hemde nasıl canım,paha biçilemez.Bizde altlı üstlü oturmuştuk ilk yıl.Perşembenin gelişi çarşambadan belli olunca erken davrandık.Ve şunu uygulamalı öğrendim ki,nerede huzurluysan,gerçek yuvan orasıdır.İsterse 1 göz ev olsun...aynen herşey çok daha iyi olacak..
ne güzel bir duygudur o dimi,
burası bizim demek..
aile olmak..
Mutluluktan aglicam herhaldeüzüntüden o kadar çok ağladım ki bu sene artık yaşatmasın Allah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?