- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
- Konu Sahibi nisankralicesi
-
- #8.581
Ahahahahahahajaj ha seninkileri dedim ben ahahahahahahajaj silmem bananeeeee kızım sen neden ifşa olacak zaten hepsini kendin yazdın yaaakız kendi hakkında cevaplamıyacak mıydınsil çabık ifşa oldum @tuzsuz_ruh . 3 ziyaretçi var Allah seni ne yapmasın
hahahahİvit. Kız insallah nasip olursa. Erkek çıkmazsa
kızzz sil çibık diyorum . saçını yolacam şimdiAhahahahahahajaj ha seninkileri dedim ben ahahahahahahajaj silmem bananeeeee kızım sen neden ifşa olacak zaten hepsini kendin yazdın yaaa
Ahahahaha vücudunu dondurma sandı zaar kız sicaklamis bebe dondurma ver bari parmak emmesin18 aylik olcak haftaya
Ahahahahahahha kız üç tel saçım var yolmayakızzz sil çibık diyorum . saçını yolacam şimdi
Bi ev adresin eksik onu da alÇekirdegin diğer adı hanım 8 yıllık evli bir dönem iş hayatında aktif çalışmış şimdi eşinin mesleğini söyleyip ifşa etmeyelim anladın sen onu 3 yaşında babasına aşık ve henüz 41 günlük anasını sömüren iki kiZ bebeye sahip evli mutlu çocuklu kırkı çıkmış bir lohusa ayrıca enişteye bademli malum dondurmadan sipariş verdim birde çikolata yaklaşık 15 20 dakikaya eline ulaşır inşallah yarışmaya nigdeden katılıyorahahahah
Ahahahahahahha yaz kizzzBi ev adresin eksik onu da al
onuda yolacam işte hıhAhahahahahahha kız üç tel saçım var yolmaya
Ahahahahaha ayıp ayıp terbiyeli kızsın sen öyle şeyler yapamazsıno türkü söyledi bikerem
haberin yok mu ? bi bak aynayaKız o kimin saçını başını yoldu,benimmi
onuda yolacam işte hıh
Kız o kimin saçını başını yoldu,benimmi
Kız hakket sileyimmionuda yolacam işte hıh
hayır saçlarıma dokundurtmamKız senle benimkini yoldu yaaaa ahahahahaha gel birlesek onun saçlarını yolak
kız sizKız hakket sileyimmi
Cevapliyimhahahahçıkmaz çıkmaz . herhalde ilk bide bana sorduklarını kendin cevaplasan çok yoruldum vallaha
Sen bizimkileri yolarken iyimiydi gel çabuk burayahayır saçlarıma dokundurtmam
Ahahahahaha ohaaaa seni mi takip ediyollar sisssst ziyaretçiler çıkın dışarı cabik özel bişey konusuyoz adres vercezkız sizsen ifşa ettin beni 3 kişi geldi
Tilifonu da alAhahahahaha ohaaaa seni mi takip ediyollar sisssst ziyaretçiler çıkın dışarı cabik özel bişey konusuyoz adres vercez
Yok anam tilifon sapığı felan dadanir şimdi Ahahahaha sürekli adımı anar durur kulaklarımı cinlatirTilifonu da al...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?